V času, ko ne morejo biti na igriščih, člani Kluba malega nogometa Sveta Trojica organizirajo dobrodelne akcije in pomagajo socialno ogroženim družinam in posameznikom.

Člani Kluba malega nogometa (KMN) Sveta Trojica so se odločili, da bodo v času, ko zaradi epidemije ne morejo brcati žoge v dvoranah, dobrodelni. Tako so ves december zbirali zamaške za malega Lukca iz Poljčan, prav tako oblačila, igrače in šolske potrebščine za socialno ogrožene družine in otroke. Ob tem pa pomagajo še starejšim občanom v Sveti Trojici pri plačilu položnic, je pojasnil predsednik kluba Rok Kukovec in dodal, da pri pridobivanju podatkov o pomoči potrebnih sodelujejo z območno enoto Rdečega križa, Občino Sveta Trojica, sicer pa tudi sami spremljajo družabna omrežja in se trudijo pomoč posredovati tistim, ki jo najbolj potrebujejo.

Z akcijo zbiranja zamaškov bodo nadaljevali

“Z županom smo se odločili, da bo akcija zbiranja zamaškov potekala skozi vse leto. Občina nam bo kmalu uredila zbirni keson, zdaj pa je zamaške mogoče oddati na stojnici, ki stoji pri vhodu na športno igrišče v Sveti Trojici.”

Tudi danes smo bili aktivni, ter dostavili nabrane zamaške v Poljčane družini Brajlih in malemu Lukcu 💪⚽️😁

Hvala vsem…

Objavil/a KMN Sveta Trojica dne Sobota, 16. januar 2021

“Trenutno z zamaški pomagamo Luki, ki ima diagnosticirano cerebralno paralizo 5. stopnje. Z zbiranjem zamaškov družina pridobiva sredstva, ki jih nujno potrebuje za plačilo terapij. Na stojnici smo v posebnem hranilniku zbirali tudi prostovoljne prispevke.”

Z županom smo se odločili, da bo akcija zbiranja zamaškov potekala skozi vse leto. Občina nam bo kmalu uredila zbirni keson, zdaj pa je zamaške mogoče oddati na stojnici, ki stoji pri vhodu na športno igrišče v Sveti Trojici.

Pri dobrodelni dejavnosti so jim v veliko pomoč tudi športniki z donacijami podpisanih dresov in žog, ki jih klub preko facebooka in instagrama uspešno licitira in na na ta način pridobiva sredstva za akcijo, ki so jo v decembru poimenovali Dobri možje s Trojice.

📢 še vedno lahko pomagate 🔥

Danes nadaljujemo licitacije in vam s ponosom predstavljamo čisto nov podpisan dres M…

Objavil/a KMN Sveta Trojica dne Sobota, 26. december 2020

Pomagali so tudi Društvu za zaščito živali Pomurja in društvu Pomagajmo odprtih src

Nekaj sredstev so namenili tudi Društvu za zaščito živali Pomurja, ki skrbi za brezdomne muce in kužke, in društvu Pomagajmo odprtih src iz Pomurja za obdarovanje otrok.

Tudi danes smo bili aktivni 💪🔥

Tako smo razvozili del donacij v Pomurje, kjer smo sklenili nova prijateljstva z…

Objavil/a KMN Sveta Trojica dne Sreda, 30. december 2020

Rok Kukovec, ki je v lanskem letu prevzel vodenje kluba, je še dodal, da so oktobra zaključili s tekmovanji, nato pa so se odločili, da klub tudi v času epidemije s humanitarnim delovanjem še naprej ostane aktiven v kraju. Poleg tega pa so dobrodelni dogodki že stalnica med malonogometaši v Sveti Trojici. KMN Sveta Trojica, ki v vseh selekcijah šteje okoli 115 članov, sicer z ekipami U-13,-15 in -17 igra v prvi slovenski futsal ligi, tri ekipe pa sodelujejo v prvi medobčinski futsal ligi Lenart.

KMN Sveta Trojica