Člani KMN Sveta Trojica z licitacijami podarjenih športnih dresov in ostale opreme pomagajo dvojčkoma iz Slovenskih goric. Do danes zvečer se lahko potegujete za odbojkarski dres Alena Šketa.

Številne je pred časom pretresla zgodba Eve in Mihaela, dvojčkov iz Slovenskih goric, ki sta v dveh letih izgubila tri svoje najdražje: pri 16 letih mamo, nato še dedka, s katerim so živeli v isti hiši, in nazadnje še očeta. Zdaj 22-letnima pridnima študentoma in njuni 79- letni babici zaradi posojila, ki ga je oče nekaj let pred smrtjo najel za delovne stroje, grozi, da bodo ostali brez doma.

Na pomoč so jima priskočili tudi v KMN Sveta Trojica

Evi in Mihaelu so se odločili pomagati tudi v Klubu malega nogometa Sveta Trojica. Ob tem so na Facebook profilu zapisali: »Ne smemo takšnih zgodb spregledati, skupaj dokažimo, da nam je mar za sočloveka. Športniki so svoje naredili s tem, da so nam darovali podpisane artikle, sedaj smo pa mi vsi skupaj na vrsti, da po svojih močeh stopimo skupaj in pomagamo.«

V tej akciji so moči združili s Študentskim klubom Slovenske gorice – ŠKSG. Skupaj vodijo licitacije. Najprej so licitirali podpisani dres NK Olimpija, ki ga je za namen akcije in zbiranja sredstev Denis Šme. Konec aprila so na svoj račun prišli moto navdušenci, saj je bila na licitaciji podpisana čelada, ki jo je prispeval Rok Bagoroš – stunt rider pri KTM.

Trenutno je na licitaciji odbojkarski dres Alena Šketa

Nazadnje so dali na licitacijo podpisan dres odbojkarske reprezentance, ki ga je KMN Sveta Trojica izročil Alen Šket, nedavno tega tudi državni prvak v dresu OK Merkur Maribor. »Licitacija še vedno poteka za pomoč Evi in Mihaelu, omogočimo jima skupaj lepši jutri!«
Izklicna cena: 60€
Licitacija traja še danes (do torka 4.5) do 20:00 ure.
Ponudbe oddate v komentar pod to objavo.

📢 Ljubitelji odbojke, pozor !!! 🏐📢

Na licitacijo dajemo podpisan dres odbojkarske reprezentance katerega nam je izročil…

Objavil/a KMN Sveta Trojica dne Nedelja, 02. maj 2021

Rok Kukovec: Ob koncu licitacij bomo zbrana sredstva osebno skupaj s študentskim klubom dostavili Evi in Mihaelu

“Zgodba Eve in Mihaela se nas je dotaknila in ker smo imeli še nekaj dresov od prejšnje akcije, nekatere pa še pridobivamo,  smo se odločili izpeljati več licitacij za pomoč,” nam je povedal Rok Kukovec, predsednik KMN Sveta Trojica. Dodaja, da sta za njimi že dve uspešni licitaciji: “Za dres NK Olimpija, ki nam ga je daroval Denis Šme smo dobili 70 evrov, prav tako je zaključena licitacija podpisane čelade Roka Bagoroša- KTM stunt ridera  – prejeli smo 150 evrov, trenutno licitiramo (do danes zvečer) dres odbojkarske reprezentance Slovenije od Alena Šketa, potem pa nadaljujemo nekje vse do konca maja s še ostalimi licitacijami oziroma bomo to počeli, dokler bomo imeli dovolj artiklov.” 

Športniki so naredili svoje s tem, da so nam prispevali podpisane drese, sedaj pa je na nas vseh, da pomagamo kolikor se da, v zameno pa prejmemo zanimive podpisane artikle.

V KMN Sveta Trojica vabijo vse dobre ljudi po srcu, da se vključijo v njihove licitacije in jih spremljajo na Facebook strani KMN Sveta Trojica  ter na tak način pomagajo Evi in Mihaelu ustvariti boljši jutri. “Verjamemo, da bomo lahko k temu vsaj malo pripomogli tudi mi. Športniki so naredili svoje s tem, da so nam prispevali podpisane drese, sedaj pa je na nas vseh, da pomagamo kolikor se da, v zameno pa prejmemo zanimive podpisane artikle.”

Ob koncu licitacij bodo zbrana sredstva osebno skupaj s študentskim klubom dostavili Evi in Mihaelu. Celotne licitacije so javne na Facebooku.