Ko pospravljate poletne stvari in pripravljate jesensko-zimsko kolekcijo, imejte v mislih, da se vrača Druga priložnost – sejem rabljenih oblačil in druge opreme.

Aprila letos, je Taborska tržnica znova zaživela. Snaga je namreč prvič organizirala dogodek druga priložnost. Ta je namenjen vsem, ki si želijo “znebiti” stvari, ki jih več ne potrebujejo ali kupiti kakšen nov kos oblačila in opremo. To lahko na stojnicah dobijo po simboličnih zneskih. V soboto, 14. septembra, bo med 8. in 13. uro potekala že četrta Druga priložnost. Kot kažejo statistični podatki, naj bi sicer vsak Slovenec, letno zavrgel do 10 kilogramov uporabnih stvari.

“Ko pospravljate poletne stvari in pripravljate jesensko-zimsko kolekcijo, imejte v mislih, da se vrača Druga priložnost,” so dejali na Snagi.

»Bodite drugačni in zgrabite Drugo priložnost. Drugo priložnost. Namesto v zbirni center takšne stvari to soboto, 14. septembra, prinesite na tržnico Tabor, kjer vam bo dodeljeno ustrezno prodajno mesto, za katerega boste plačali simbolično najemnino v višini 2 do 4 evre, odvisno od velikosti, ki jo potrebujete,« so povedali na Snagi. Predhodna prijava sicer ni obvezna, a je zaželena, saj bodo v primeru prostorske stiske, imeli prednost prodajalci, ki so svoj prihod predčasno objavili.

Pravila, ki veljajo na Drugi priložnosti

Prijavnico najdete TUKAJ.