Pred 19. leti, ko je Miran Očkerl na Maistrovi 20 v Lenartu začel svojo zgodbo, je bil mobilni telefon prej izjema kot pravilo. In poslovna pot, ki bi se ukvarjala izključno z mobilno telefonijo prav tako. A verjel je v to zgodbo in Milan Pšajd z njim. Začetek je bil težek, a Mobitel d.d. je bil za mladega podjetnika čudovit poslovni partner. Lojalen in korekten je bil do svojih posrednikov. Uspešna in čudovita zgodba telekomunikacijskega ponudnika MobicoM Lenart se nadaljuje. Kar nekaj časa je bil edini ponudnik mobilne telefonije v Lenartu, zato so izjemno ponosni, da so kljub konkurenci na trgu in spremembam v poslovanju Mobitel – Telekom, uspeli ostati tu, za vas. Po 18 letih delovanja na prodajnem mestu nasproti lenarške avtobusne postaje so se pred dobrim letom preselili v nove, večje, svetle, po visokih Telekomovih standardih opremljene prostore v levem paviljonu Nakupovalnega parka Lenart na Industrijsko ulico 47. “Kolebali smo med obnovo obstoječe poslovalnice, ki je bila manjša in manj funkcionalna, in preselitvijo v nov, sodobnejši, opaznejši in boljše lociran prostor. Izbrali smo slednje. To je bila zelo dobra odločitev, ki je ne obžalujemo,” nam pove direktorica MobicoM-a Lenart Jelica Kamenšak.

“MobicoM Lenart je Telekom z dodano vrednostjo”

Prav stalnost, korektnost, prijaznost in ekskluzivnost ponudbe Telekoma Slovenije je tisto, zaradi česar se ljudje s širšega območja Slovenskih goric vračajo v MobicoM Lenart. Nenazadnje jih svetovalec Milan spremlja že polnih 18 let in jim skupaj s sodelavcem Simonom pomaga, ko si sami na telefon ne znajo namestiti zaščitnega stekla, nastaviti Facebooka, poštnega predala in podobno. Za svoje uporabnike, v primeru menjave ali okvare modema, opravijo celo pot v Maribor, do Telekomovega centra, prav tako do serviserja odpeljejo aparate, ki potrebujejo servis.

“Naše stranke podpore niso deležne le ob podpisu pogodbe, zagotovljena jim je še po sklenjenem poslu. Vedno pravim, da je MobicoM Lenart Telekom z dodano vrednostjo,” doda Jelica Kamenšak. Še posebej je vesela, ko jih ljudje, ki se odpravijo po nakupih v bližnje trgovine, opazijo na novi lokaciji, jih pozdravijo in jim dajo vedeti, da so med pionirji telekomunikacijske ponudbe v Lenartu in okolici. Številne stranke, tudi občine in podjetja, so jim v vsem tem času ostale lojalne, z njimi delajo že 15 in več let.

Le zadovoljna stranka se vrača

Novembra je minilo eno leto, odkar je MobicoM Lenart na novi lokaciji. Ob tej priložnosti so za svoje stranke in poslovne partnerje pripravili pogostitev in se jim iskreno zahvalili za njihovo zvestobo. Nazdravili so s tistimi, ki so v njihovem vabilu prepoznali željo in priložnost, da jih vidijo tudi drugače, ne le za prodajnim pultom. “Zadnje leto na novi lokaciji se je odvrtelo res hitro. Kot smo se mi hitro navadili v novem okolju. Pomirjeni, da ste našli do nas tudi vi in se vračate k nam, nadaljujemo to, kar vsa leta edino znamo. V kupu ponudb na trgu vam ponudimo tisto, za katero stojimo. Ponosni smo, da smo pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije. Ker stavimo na kvaliteto. Naš moto v poslu je namreč le ena stranka. Zadovoljna. Le tista se vrača. Hvala vsem, ki ste in ki se vračate. Nekateri že 19 let,” so ob prvi obletnici na novi lokaciji povedali svojim zvestim spremljevalcem.

V decembru darila za obstoječe in nove naročnike

Razlogov za obisk MobicoM-a v Lenartu je več kot dovolj. Lahko je to nakup novega telefona, v tem času še posebej izpostavljajo telefon meseca Realme 9 in Samsung Galaxy S22, z nakupom katerega si zagotovite šest mesecev brez naročnine, za samo 1 evro pa ob telefonu dobite še slušalke Samsung Galaxy Buds 2. Na voljo so dodatki za mobilne telefone (etuiji, polnilci, slušalke, zaščitna stekla, …), v njihovi poslovalnici lahko opravite plačilo računov, k njim prenesete obstoječo telefonsko številko ali fiksni paket, lahko pa le pozdravite čudovito in vedno dobro razpoloženo ekipo, še posebej v decembru. V MobicoM-u Lenart namreč vse zveste naročnike, obstoječe in nove, do konca meseca čaka Božiček, ki jih ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja obdari z darilom.

MobicoM Lenart, ki se nahaja v levem paviljonu Nakupovalnega parka Lenart na Industrijski ulici 47, lahko obiščete od ponedeljka do petka, od 9.00 do 18.00 ure, ob sobotah od 9.00 do 13.00 ure.