Prihaja najdaljša noč v letu in s tem tudi premišljevanje, kje bi s prijatelji in bližnjimi praznovali prihod novega leta. V ta namen smo za vas zbrali nekaj predlogov, ki vam bodo olajšali odločitev kje praznovati najdaljšo noč v letu.

Silvestrsko praznovanje se vrača na največji mariborski trg, trg Leona Štuklja. Silvestrovanje se pričenja ob 20. uri in traja do 2. ure, organizatorji pa ob polnoči zraven glasbenih skupin Coverlover, Bepop in Sebastiana obljubljajo tudi presenečenje.

Če ste športno razpoloženi se na najdaljšo noč v letu lahko odpravite na katero izmed razglednih točk v mestu kot sta Piramida in Trikotna jasa, kjer lahko opazujete ognjemet.

Če pa Silvestrovega ne želite preživeti na prostem, a ste hkrati željni zabave, bo katero od teh Silvestrovanj morda pravšnje za vas.

V hotelu Habakuk pripravljajo vrhunsko kulinarično doživetje ob zabavi, ki bo trajala do jutranjih ur. Poskrbeli so tudi za najmlajše člane družine, saj organizirajo posebno otroško silvestrovanje, svoji ponudbi pa dodajajo tudi ognjemet.

Praznovanje ob najdaljši noči v letu nudi tudi koktajl bar Niagara, pospremljeno s hrano in penino.

Caffe club 911 organizira silvestrovanje ob spremljavi DJ-a, hrane, penine in ognjemeta.

Tradicionalno silvestrovanje organizirajo tudi v Festivalni dvorani Lent, kjer za goste pripravljajo samopostrežen bife in živo glasbo.

V restavraciji in stakehousu Rožmarin lahko izbirate med dvema različnima pogostitvama: v restavraciji se lahko razvajate s 6 hodnim menijem, v stakehousu pa zabavate ob ritmih DJ-a.

Silvestrsko noč lahko preživite tudi na najvišji terasi v mestu – v Luftu, kjer pripravljajo zabavo z DJ-em.

Za tiste, ki bi radi preživeli najdaljšo noč v letu v klubu lahko silvestrujete v Klubu KMŠ, kjer pripravljajo zabavo z DJ-em.