Ko se narava prebuja in se dnevi prebujajo v daljšo svetlobo, se v nas prebuja tudi posebna energija, ki najbolj zasije na plesišču. Tega so v hotelu Habakuk dodobra ogreli že na nedavnem prvem plesu, ki je pokazal, da je nekdanja tradicija mariborskih plesov še kako živa, obiskovalci pa so potrdili, da plesnih korakov še niso pozabili.

Pomladno vzdušje bo tako zaznamoval Habakukov ekskluzivni Pomladni ples, ki se bo odvil v soboto, 6. aprila 2024, z začetkom ob 19. uri.

Za nepozabno vzdušje bo poskrbel priznani ansambel Black & White, ki bo s svojim širokim repertoarjem očaral vse generacije, izkušeni glasbeniki pa obljubljajo vse od ritmov valčka do ritmov moderne glasbe.

Aljaž Šimek, član priljubljenega ansambla, tako pred plesom izpostavlja: »Glasba in ples sta kot zdravilo, ki ljudem prinašata veselje in toplino,« ter doda še: »Stik z občinstvom in prava izbira pesmi ustvarjata nepozabno atmosfero. Prav to nameravamo ponuditi na Pomladnem plesu.«

Pika na i pomladnemu plesu bo gurmanska večerja, ki jo bo pripravila Habakukova mojstrska kuharska ekipa. Na večerji bodo v hotelu Habakuk postregli z obsežnim in raznolikim ruskim bifejem, ki bo zadovoljil vse okuse. »Prepričani smo, da bo vsak gost našel nekaj po svojem okusu ...,« povedo v hotelu. 

[[image_1_article_64626]]

Habakukovi plesi kot ponovno oživljanje mariborske tradicije plesanja

»V Hotelu Habakuk se trudimo, da bi vsak dogodek postal nepozabna zgodba za naše goste,« pojasnjujejo v hotelu Habakuk in dodajajo: »Pomladni ples ni le priložnost za druženje in zabavo, temveč tudi čas, ko lahko pozabite na skrbi in se prepustite čarobnosti pomladi. V elegantnem in prefinjenem ambientu našega hotela se boste počutili kot v pravljici.«

Hkrati ima dogodek izjemen pomen tudi za sam Maribor, predvsem pa za ponovno oživljanje nekdaj zelo žive mariborske kulture plesov.

[[image_2_article_64626]]

»Plesna skupnost se v zadnjih letih ponovno prebuja, kar pomeni, da so pričakovanja po kakovostni glasbeni in plesni izkušnji višja kot kdaj koli prej,« so prepričani v hotelu Habakuk, kjer dodajajo: »V Habakuku smo ponosni, da lahko prispevamo k preporodu plesne kulture in ponujamo večer, ki bo zadovoljil tako izkušene plesalce kot tiste, ki se želijo le sprostiti in uživati v ritmu glasbe.«

Ne zamudite te edinstvene priložnosti!

Zaradi omejenega števila mest si svoje mesto na Pomladnem plesu zagotovite čim prej. Rezervacije v hotelu Habakuk sprejemajo na telefonski številki 02 300 81 00, vstopnice pa lahko pridobite vsak dan med 8. in 23. uro v Lobby baru Hotela Habakuk. Za goste, ki prihajajo od daleč, so v hotelu Habakuk pripravili tudi posebne pakete, ki vključujejo tudi nočitev. Za več informacij jih kontaktirajte na [email protected].

[[image_3_article_64626]]

Cena edinstvenega doživetja je 55 evrov na osebo, kar vključuje tako ples ob živi glasbi kot nepozabno večerjo.