Javni holding Maribor in podjetja, povezana v Skupino JHMB, se pri svojem delu zavedajo pomembnosti družbene odgovornosti.

Zato že tradicionalno namenjajo del svojih sredstev za podporo projektom na področju humanitarnosti, kulture, športa in varovanja okolja.

»Ključni stebri družbeno odgovornega ravnanja JHMB in povezanih podjetij so poleg skrbi za svoje zaposlene ter varovanja zakonitosti in integritete tudi promoviranje storitev javnega pomena, obveščanje in ozaveščanje javnosti, podpora vrhunskega športa in športa mladih, humanitarna dejavnost ter varovanje kulturne dediščine in okolja,« pojasnjujejo na JHMB ter dodajajo, da s strategijo vračanja v okolje podpirajo trajnostno naravnane družbene projekte.

Ob tem dodajajo, da skupina JHMB podpira izključno projekte, ki so v skladu z vrednotami skupine in preko katerih lahko izraža svojo identiteto.

»S sponzorstvi in donacijami podpiramo šport in prispevamo k njegovemu razvoju, humanitarne projekte, varovanje kulturne dediščine in kulturne prireditve. Preko različnih partnerstev se želimo vključevati v projekte, kjer nas bosta združevala spoštovanje in trajnostni razvoj ter bomo skupaj prispevali k prepoznavnosti vseh deležnikov,« še dodajajo v Javnem holdingu Mariboru.

Razpis za leto 2024 je odprt

Vse organizacije, društva in druge institucije, ki delujejo na področju humanitarnosti, kulture, športa in varovanja okolja, vabijo, da se prijavijo na razpis za dodelitev sponzorskih in donatorskih sredstev za leto 2024. Rok za oddajo vlog je 24. maj 2024.

Več informacij o razpisu in vlogo za prijavo najdete na spletni strani tukaj.

Skupina JHMB verjame, da lahko s skupnimi močmi ustvarimo boljše in lepše okolje za vse. Zato vabijo k sodelovanju vse, ki jim je mar za lokalno skupnost.

Za morebitne dodatne informacije nam lahko pišete na elektronski naslov [email protected].