Sinočnji ‘Queen’s Night’ večer je bil v Mariboxu ponovno rezerviran za dame. Gledalke so si v dveh popolnoma razprodanih dvoranah med prvimi ogledale premiero težko pričakovane romantične drame Prvič na robu (After we fell, 2021).

Odlično vzdušje

Vzdušje na premieri tretjega filma franšize Prvič, posnetega po svetovni knjižni uspešnici Anne Todd, v Mariboxu je bilo odlično. Ob upoštevanju vseh ukrepov je film v Mariboxu napolnil kar 2 kino dvorani, obiskovalke so pred ogledom uživale ob kozarčku penine, prejele pa so tudi darilca, izvod revije Suzy in nagrade, ki jih je v dvorani podelila televizijska voditeljica Natalija Bratkovič.

foto: mediaspeed

foto: mediaspeed

Stipe jerič, direktor Mariboxa in Nika Čukur, foto: mediaspeed

foto: mediaspeed

V družbi zvezd

Premiero si je ogledalo nekaj znanih obrazov, med njimi tudi nekdanja miss Slovenije Maša Merc s prijateljico in Nika Čukur, glasbena managerka in žena priljubljenega glasbenika 6Pack Čukurja.
Po svetovnem knjižnem fenomenu Anne Todd, ki je preveden v številne jezike po vsem svetu, je film režirala Castille Landon, v glavnih vlogah pa sta ponovno Josephine Lanford in Hero Fiennes Tiffin. Prvi film franšize Prvič, je na svetovnem trgu zaslužil več kot 70 milijonov dolarjev.

Film Prvič na robu je že na rednem sporedu Mariboxa.