Zadnje zaplate snega v naših krajih naznanjajo, da je sezona piknikov za vogalom … Z njimi pa tudi sezona uživanja na domači terasi in ob domačem bazenu. Da so toplejši dnevi blizu, pa sporoča tudi nova montažna lepotica podjetja Noah, vila 245 R, s katero podjetje postavlja nove standarde sodobnega bivanja, ki združuje funkcionalnost, estetiko, vrhunske materiale in skrb za okolje.

Vila 245 R je prava paša za oči. Njena razkošna in prostorna zasnova na 245 m² ponuja vse za udobno bivanje: štiri spalnice z lastnimi garderobnimi sobami, tri kopalnice, fitnes sobo in velike steklene površine, ki prostor napolnijo s svetlobo.

[[image_2_article_63546]]

Tri kopalnice so opremljene s sodobno sanitarno keramiko in armaturami, ki poskrbijo za prijetno jutranje prebujanje in brezskrbno nego, garderobne sobe pa poskrbijo za tisto filmsko razkošje v jutranjem izbiranju dnevnega »outfita«.

PREBERITE ŠE: FOTO in VIDEO: Oglejte si prodajno uspešnico med montažnimi hišami!

Steklo, balkon, terasa in …

Odlika nove montaže hiše, ki jo v času pred novo spomladansko-poletno sezono predstavljajo v podjetju Noah, so tudi velike steklene površine, ki v notranjost kar same vabijo sončne žarke ter poskrbijo, da so prostori še bolj svetli in topli.

Notranji prostori pa so udobni tudi v zimskih dneh, saj v kombinaciji s stenskim kaminom poskrbijo za nežno romantično atmosfero.

V zgornji etaži se na skoraj 83 m² razprostira balkon, ki vam bo nudil krasen razgled, vaš zunanji prostor sprostitve pa bo predstavljala spodnja pokrita terasa. Ob njej je prostor za skriti biser nove montažne lepotice – bazen! Ta bo na bližajočih se poletnih zabavah gotovo središče dogajanja …

Vila 245 R je zasnovana tako, da kar najbolje izkoristi naravno svetlobo. Velike steklene površine v dnevni sobi in na balkonu v zgornji etaži nudijo čudovit razgled na okolico in ustvarjajo občutek prostranosti. V zimskih mesecih bo sončna svetloba poskrbela za dodatno toplino, v poletnih mesecih pa se lahko s senčili zaščitite pred vročino.

Visoka kvaliteta, tehnološka dovršenost in trajnostno bivanje

Podjetje Noah se ponaša s pristopom, ki ne le sledi trendom, ampak jih postavlja. Montažna vila 245 R je odličen primer inovativnih rešitev in vrhunskih materialov, ki zagotavljajo visoko kvaliteto, tehnološko dovršenost in trajnostno bivanje.

[[image_1_article_63546]]

Noah: Celovita podpora strankam

V podjetju Noah se zavedajo, da je gradnja hiše veliko več kot le fizičen proces. Zato strankam nudijo celovito podporo od začetka do konca gradnje. Ekipa strokovnjakov jim svetuje, odgovarja na vprašanja in poskrbi za brezskrbno izkušnjo.

Montažna vila 245 R – uresničite svoje sanje o sodobnem domu

Če iščete dom, ki združuje vrhunsko funkcionalnost, estetiko in trajnost, je montažna vila 245 R prava izbira za vas, podjetje Noah pa vam bo s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami pomagalo uresničiti vaše sanje o sodobnem domu, ki bo osupnil.