FOTO in VIDEO: Oglejte si prodajno uspešnico med montažnimi hišami!

Uredništvo , 15.11.23 ob 10:46

Sprehodite se po virtualnih hodnikih inovativne nizkoenergijske montažne hiše podjetja Noah ter spoznajte proces njenega nastanka!

FOTO in VIDEO: Oglejte si prodajno uspešnico med montažnimi hišami!

V svetu nenehnih sprememb in novih izzivov postajajo arhitekturni trendi gonilo inovacij v gradbeništvu. Za svoje domove si namreč ne želimo le, da so povsem funkcionalni, ampak tudi, da so estetsko dovršeni, izdelani iz kakovostnih materialov ter da so okolju prijazni.

Vsem zahtevam sodobnih kupcev z nenehnim prilagajanjem dinamičnemu trgu nepremičnin ter spreminjajočim se arhitekturnim trendom sledijo tudi v podjetju Noah.

Podjetje Noah, s svojim pristopom k visoki kvaliteti, tehnološki dovršenosti ter trajnostnemu bivanju, ne le sledi tem trendom, ampak jih tudi postavlja. Slednje dokazuje predvsem njihova prodajna uspešnica – nizkoenergijska montažna hiša NANO V 115.

noah montažne hiše

Sprehodimo se po montažni lepotici

Gre za sodobno pritlično hišo s 115,3 m2 neto bivalne površine, ki ponuja funkcionalen tloris s tremi sobami, ločenimi sanitarijami, kopalnico in kabinetom, ki se prilagaja vašim potrebam. Obenem nizkoenergijska montažna hiša nudi velik dnevni prostor z obilico naravne svetlobe, kar je tista pika na i, ki vaše bivanje napravi prijetno.

Noah stremi k trajnostnemu bivanju, kar se odraža v vsaki hiši. Nizkoenergijski standardi in skrbno izbrani materiali zagotavljajo učinkovito rabo energije in dolgo življenjsko dobo hiše.

 

Več kot 50 kvadratnih metrov dnevnega prostora obdajajo široke steklene površine, ki montažno lepotico NANO V 115 povezujejo z zunanjostjo, sončni žarki, ki z lahkoto vstopajo v prostor, pa zagotavljajo dodaten vir prijetne toplote.

Prodajno uspešnico NANO V 115 pokriva streha, ki je dvokapnica z naklonom 35°, čelni in kapni napušči pa so spodaj zaprti s fasado.

Kako hiša postane dom …

V podjetju Noah se namreč zavedajo, da gradnja hiše ni le fizičen proces, temveč ustvarjanje novega doma. Celotna Noah ekipa zato stoji ob strani strankam od začetka do konca gradnje, ob tem pa nudijo svetovanje, odgovarjajo na vprašanja in zagotavljajo podporo, ki strankam omogoča brezskrbno izkušnjo.

Oglejte si tudi nekaj fotografij že postavljene NANO V 115.

Noah svojim strankam omogoča strankam izbiro med tremi fazami izvedbe: zunanje dokončan objekt, delni ključ in »NOAH ključ«. Prilagodljivost gre še dlje, saj je mogoče izbrati med dvema osnovnima izvedbama sten, ki sta STANDARD+ in OPTIMUM.


Zunaj dokončan objekt vključuje faze kot so:

 • Izdelava, dobava in montaža konstrukcije hiše
 • Vgrajeno stavbno pohištvo (okna, vhodna vrata, zunanje police)
 • Vsa krovsko-kleparska dela
 • Zunaj dokončana fasada

Delni ključ zajema zunaj dokončan objekt ter:

 • Grobi razvod elektro in strojnih inštalacij
 • Talno gretje
 • Estrihi
 • Notranje police
 • Zapiranje sten z mavčno kartonskimi ploščami

NOAH ključ zajema delni ključ ter elemente, kot so:

 • Finomontaža elektro in strojnih inštalacij
 • Toplotna črpalka
 • Talne obloge
 • Sanitarna oprema
 • Stopnice
 • Slikopleskarska dela
 • Notranja vrata

Dom povsem po vaših željah

V Noah nam pojasnijo še, da je vsaka tipska hiša prilagodljiva glede na želje stranke. »Spremembe tlorisa, tipa strehe, naklona strehe, izvedbe napuščev in še več – vse je mogoče prilagoditi. Malenkosti, kot so premiki sten ali zamenjave prostorov, ne vplivajo na ceno,« pojasnjujejo in dodajajo, da ceno spremenijo samo dodatna okna, vrata ali večje spremembe prostorske zasnove.

Možnost sprememb je torej tista, ki strankam podjetja Noah omogoči, da svoj dom oblikujejo popolnoma individualno, upoštevajoč njihov življenjski stil, okus in prostorske zahteve parcele.

»Tekom vsega postopka vas želimo čim bolj razbremeniti in pripomoči k uresničitvi vaših sanj,« svoj način dela opišejo v Noah in poudarijo: »Smo prilagodljivi in ponujamo individualni pristop ter prisluhnemo vašim željam ter se potrudimo, da najdemo kvalitetno in cenovno ugodno rešitev pri načrtovanju vašega novega doma.«