Po dvajsetih letih se je v domu Ronalda in Linde George iz Pennsylvanije zgodilo nekaj izjemnega - nenapovedano se je na njunih vratih pojavilo pet odraslih vnukov, pripravljenih na prenočitev. Amber Hauck, ena od vnukinj, je za Fox News Digital razkrila, da se je ideja med bratranci sprva porodila kot šala. Toda ko se je babici zdravstveno stanje nekoliko poslabšalo, so se odločili, da bodo to idejo uresničili.

Ob prihodu petih odraslih "otrok", starih od 26 do 32 let, je bila prva skrb njihove babice, kje bodo  njeni vnuki spali. A skrb je bila zaman, vnuki so s seboj prinesli odeje in vzglavnike ter si ''postlali'' kar na tleh. 

Linda George je za medij povedala, da je bil najbolj nepozaben del večera videti pet odraslih vnukov spati na tleh, kot so to počeli v otroštvu. Skupaj so igrali tudi podiranje domin in si privoščili obilen zajtrk, ki ga je pripravil njihov dedek. 

Posnetek navdušil tudi druge

Odkar je Hauckova videoposnetek delila na družbenem omrežju Instagram, je ta pritegnil več kot 228.000 všečkov, kar je nato tudi druge navdušilo, da na enak način presenetijo svoje stare starše. Na družbenih omrežjih se je tako pojavilo že več tovrstnih posnetkov.

Amber Hauck, ki svoje delo opravlja v domovih za starejše, si želi, da bi takšno "prenočevanje odraslih bratrancev" postala tradicija.

Za družino pa je ta dogodek postal nekaj več kot zgolj nepričakovano presenečenje. V elektronskem sporočilu za Fox News Digital sta Linda in Ronald George označila noč kot "čudovito presenečenje" ter izrazila svojo neskončno hvaležnost. "Zelo nama je všeč, da so to storili zanu. Tega ne bomo nikoli pozabili - tako zelo radi imamo te naše vnuke," sta zapisala v skupni izjavi.