Preverite kaj določenemu astrološkemu znamenju prinaša leto 2018, letni horoskop so zapisali pri kosmiki.

OVEN

Če ste Oven, je najmanj, kar lahko rečemo za vas, da bo 2018 pestro leto. Z vsakim dnem bodo vaše sanje postajale bolj konkretne in tudi bolj dosegljive. Res da boste na poti naredili tudi nekaj ovinkov, ki ne bodo nič kaj zabavni, lahko rečemo kar boleči. Ampak to vas ne bo prestrašilo. Neutrudni boste, saj boste sposobni resnično verjeti v svoj cilj.

Čeprav ste nagnjeni k temu, da s svojo ovnovsko nepotrpežljivostjo podrete, kar ste prej vdano gradili, pa bo v tem letu vsaj glede tega nekoliko bolje. Končno boste zgrabili svoje velike sanje in jih uresničili. In končni izid ne bo nič slabši od tega, kar ste si skrivaj želeli!

BIK

Če ste Bik, boste skozi vse leto 2018 odkrivali sebe in ugotavljali, kaj vam v resnici ustreza. Pri tem seveda ne bo šlo brez zablod in v nekaterih obdobjih se bodo slepe ulice kar vrstile. A v središču bodo pozitivni občutki, ko boste opažali notranje in zunanje spremembe pri sebi. S tega vidika bo leto 2018 za vas več kot primerno za kakršnokoli osebnostno preobrazbo.

Čeprav se tudi letos ne boste nič bolj navdušili nad neznanim in negotovim, pa boste spoznali, da vendarle ni tako grozno, če se sem in tja podate v kakšno pustolovščino. Leto 2018 si boste zapomnili po tem, da ste končno našli svoje mesto v svetu.

DVOJČKA 

Če ste Dvojček, vam leto 2018 prinaša nekaj velikih sprememb. Po eni strani bo pestro pri praktičnih stvareh in marsikaj, česar ste bili do zdaj navajeni, bo kar čez noč razpadlo, se spremenilo ali se začelo odvijati na čisto drugačen način. Kar se tega dela tiče bo za vas pomembno, da se držite ciljev, ki ste si jih zastavili v letu 2017.

Po drugi strani pa vas čakajo tudi spremembe v načinu razmišljanja. Priložnosti vam ne bo manjkalo in znali boste hitro razbrati, kaj vam ponujajo. Za vas Dvojčke bo 2018 leto tveganja in pozitivnih sprememb.

RAK

Če ste Rak, vam leto 2018 prinaša velik preboj. To bo za vas leto upanja in po dolgem času vam bo tudi sreča občutno bolj naklonjena. S tem v skladu se bo povečal tudi vaš optimizem in lahko boste spet bolj pozitivno razmišljali o sebi in o svoji prihodnosti. Samozavest se vam bo postopoma povrnila in s tem bodo prišli tudi uspehi.

Leto 2018 bo po težavnem obdobju končno vaš čas, da zasijete. Le še občasno boste imeli opravka s kakšno senco preteklosti in še to vas bo vedno manj prizadelo. V svojo bližino boste pritegnili zanimive nove ljudi.

LEV 

Če ste Lev, bo leto 2018 za vas vse prej kot dolgočasno. Premikali boste svoje meje in prinašali v svojo okolico veliko pozitivne energije. Zato boste zaželeni v družbi in lahko naredite tudi določene karierne preboje. Včasih se boste še sami spraševali, od kod dobite toliko volje, saj boste neverjetno vztrajni in prepričljivi.

Glavni poudarek za vas pa je na področju odnosov, kjer se boste končno znebili sence preteklosti. Razčistili boste stvari, ki so vam načenjale samozavest in se naučili uporabiti svojo osebno moč v pozitivne namene.

DEVICA 

Če ste po horoskopu Devica, vam leto 2018 prinaša spremembe, ki ste jih težko čakali. Prve se bodo zgodile tiste, ki ste jih poskušali odriniti iz svojih misli, kar pa še ne pomeni, da je to za vas slabo. Iz težav boste prišli močnejši in samozavestni na nov način, ki bo naredil velik vtis na druge. Marsikoga, ki je dvomil v vas, boste s tem popolnoma utišali.

Tudi pri sebi boste tekom leta naredili nekaj sprememb. Predvsem se boste znebili dvoma, ki vas je v letu 2017 večkrat ustavil tik pred ciljem. Strah pred neuspehom boste zamenjali s pozitivnim razmišljanjem, zato boste tudi uspešni!

TEHTNICA

Če ste Tehtnica, vas bo leto 2018 predvsem soočilo z vami samimi in z vašimi potrebami. Tekom leta se boste naučili, kdaj in kako morate dati sebi prednost pred drugimi. Postopoma boste začeli razporejati svojo energijo tako, da boste dolgoročno bolj zadovoljni, namesto da bi se nenehno ukvarjali z raznimi vsakdanjimi malenkostmi in spori.

Pripravite se, da se vam bodo v tem letu zgodile stvari, ki jih še dolgo ne boste pozabili. Pri tem bodo imele veliko vlogo vaše dosedanje izkušnje, pa tudi določeni ljudje, ki vam na tak ali drugačen način kaj dolgujejo.

ŠKORPIJON 

Če ste Škorpijon, bo leto 2018 od vas zahtevalo, da se soočite sami s seboj. V zadnjem obdobju je bilo kar precej napak, ki ste jih ponavljali in te so vas vlekle vedno globlje. Dovolili ste jim takšen vpliv na vaše življenje, a zdaj je čas, da to končate in začnete novo poglavje. Pri tem vas bo leto 2018 močno podprlo in spodbudilo.

Uvideli boste, da ste tudi vi samo človek in da ni nič groznega, če ste se zmotili. To bo prineslo veliko olajšanje v vaše osebno in družinsko življenje. Obnovili boste pomemben odnos iz preteklosti.

STRELEC 

Če ste Strelec, v letu 2018 ne boste po nepotrebnem izgubljali časa. Leto se bo že začelo s hitrim tempom in se temu primerno tudi nadaljevalo. Imeli boste neverjetno motivacijo za svoje cilje in neverjetno veliko idej, kako bi jih lahko dosegli. Vse do uspešnega zaključka se ne boste ustavili in ne podvomili vase.

Res pa je, da se boste ukvarjali le z enim področjem naenkrat in takrat bo moralo vse drugo pač počakati. Zato boste imeli sem in tja občutek, kot da gasite požare zdaj na ljubezenskem, drugič na denarnem in spet tretjič na družinskem polju.

KOZOROG 

Če ste Kozorog, vam bo leto 2018 omogočilo, da vaši talenti in izkušnje resnično zasijejo. Spremljala vas bo neverjetna osredotočenost in nič vas ne bo vrglo iz tira. Lahko boste predčasno dosegli nekatere cilje ali celo uresničili neko idejo, ki se vam ta trenutek niti še ne zdi realna. Vaše trdo delo ni ostalo neopaženo.

Čeprav ste drugače znani po zelo realnem pogledu na svet, če ne kar po pesimizmu, pa vam bo leto 2018 prineslo nekaj popolnoma novega. Sanje in nežna čustva vas bodo v nekaterih obdobjih popolnoma omehčala, tako da se bodo vaši prijatelji kar čudili.

VODNAR 

Če ste Vodnar, boste v letu 2018 presenetili sami sebe. Še celo ta trenutek si ne morete zamisliti, da boste dejansko naredili nekatere spremembe, ki bodo tekom mesecev postale vaša edina možnost. Dvom glede sebe in vaših sposobnosti se bo postopoma razkadil in zamenjala ga bo jeklena odločnost.

Nekatere stvari boste spremenili tudi pri sebi, predvsem v zvezi s tem, kar vam jemlje energijo. Z nečim popolnoma novim in skorajda nezaslišanim boste šokirali vse, ki vas poznajo. pa vendar boste ravno v tem našli delček sebe.

RIBI 

Če ste Riba, vam leto 2018 končno prinaša nov val ustvarjalne energije. Mnogi ste že precej časa tavali v temi, brez da bi zares vedeli, kaj bi sami s seboj. Veliko dvomov glede tega se bo razrešilo na povsem nepričakovan način in vi boste rade volje zaplavali s tokom. Prav tako se bo razjasnilo, kaj lahko pričakujete od ljudi, ki vas obdajajo.

Tekom leta boste preizkusili precej novosti, a le malokatera med njimi se bo obdržala kot del vašega vsakdanjika. Bodo pa ugodno vplivale tako na vaše finance kot tudi na splošno počutje in voljo do življenja.