Lajfstajl

V Niagari lahko preverite, kakšen okus ima ljubezen

Oglasno Sporočilo, 11.02.24 ob 03:00

Valentinovo, praznik zaljubljencev, bodo v Niagari pričarali na prav poseben način – kot romanco v kozarcu.

V Niagari lahko preverite, kakšen okus ima ljubezen

Navdušenci nad cocktali lahko svojo ljubljeno ali ljubljenega letos povabite tudi v Niagaro, kjer vas čaka srčkasto vzdušje, ljubezenski ambient in mojstrovine v požirkih. Barman Djan Meglič, mojster mešanja cocktailov, je za zaljubljence namreč pripravil ekskluziven 3-hodni meni za dva, ki bo vaša čutila popeljal na nepozabno potovanje skozi okuse in vonjave ljubezni.

V lanskem letu je za romantičen valentinov večer skrbel Kevin Kos, ki je z Unknown taste menijem poskrbel za žurko okusov v ustih. Kevin je vso leto svoje znanje predajal mlademu nadobudnežu Djanu Megliču, ki je bil njegova desna roka že na lanskem valentinovem dogodku. Letos pa je pobudo prevzel Djan in za vas, zaljubljene pare, pripravil nepozabno doživetje na Valentinovem Cocktail Canvasu. Sestavine za cocktaile in prigrizke, ki jih boste poskusili, je izdelal in sestavil sam in iz prve roke povemo, da so "vredni greha".

[[image_1_article_63194]]

Da si zagotovite svoj ljubezenski kotiček v srčkastem vzdušju, priporočamo rezervacijo mize na [email protected].

Kot že omenjeno, bo meni sestavljen iz treh hodov, ki bodo na voljo 14.2.2024, po 16. uri. Vsak par pa bo prejel tudi osebno polaroidno fotografijo, ki bo lahko krasila njun dom in ostala kot spomin na ta nepozaben večer.