S svojimi čudežnimi rokami, ki so že mnogim pomagale do izboljšanja počutja in zdravja, se ponovno vrača v Maribor priznani ruski energoterapevt Maskim Osipov.

V Maribor se vrača svetovno znan energoterapevt iz Rusije, Maksim Osipov. Maksim bo vse od 20. do 26. januarja  gostoval v City hotel Maribor. Priznani terapevt nas lahko pospremi na pot k ponovni vzpostavitvi uravnoteženega energetskega potenciala. Na svoji poti beleži zavidanja vredne rezultate pri odpravljanju težav, med njimi odpravlja tudi bolečine v križu in hrbtenici, išias, hernijo.

Sodi na sam vrh zdravilcev na svetu

Ruski energoterapevt Maksim Osipov, magister ljudske medicine, je leta 2002 prejel svetovno licenco za zdravilstvo in bil na podlagi testiranja uvrščen med deset najboljših zdravilcev na svetu. K njemu že več kot 20 let prihajajo ljudje z različnimi boleznimi, tudi tisti, ki jim uradna medicina ne more več pomagati.

Najboljše rezultate dosega pri bolečinah v hrbtenici, križu, išiasu, sklepnih in revmatskih obolenjih, paraplegičnih težavah, imunskih težavah, glavobolih, dihalnih boleznih, bronhitisu, astmi, psihičnih težavah, depresiji, stresu, možganski kapi, sladkorni bolezni, imunskih težavah ter pri težavah, povezanih z Downovim sindromom in cerebralno paralizo, pri motoričnih in drugih otroških težavah. Precej uspešno odpravlja tudi težave parov, ki ne morejo spočeti otroka. Pri otroku ena terapija traja od pet do deset minut, pri odraslem pa do ene ure.

Zdravi z energijo

Maksim Osipov je specializiran za zdravljenje z energijo, zato je njegov delovni naziv energoterapevt. Njegovo delo je na videz zelo preprosto, v nas prižge iskro, ki sproži val pozitivnih sprememb in nas pospremi na samostojno pot samozdravljenja.

Vse temelji na zakonih kvantne fizike, pravi Osipov, ki ima sposobnost aktiviranja človekove naravne danosti samozdravljenja. Ko energija ponovno brez ovir steče po telesu, se začne postopek čiščenja in zdravljenja. Osipov to primerja z zapornicami na jezu, ki se dvignejo in povzročijo, da voda naenkrat pljuskne po strugi.

“Na moje dotike in bližino se ljudje zelo različno odzivajo. Nekateri čutijo trzljaje, druge vleče v eno ali drugo smer, občutijo vročino, mravljinčenje, nekateri celo bruhajo … Vse, kar se dogaja s telesom, je normalno.” Večina, okoli 90 oziroma 95 odstotkov ljudi, se na terapijo odziva pozitivno in je po terapiji dobro razpoložena.

Terapije pri otrocih najbolj uspešne

Maksim Osipov pri svojem delu dosega izvrstne rezultate: kar pri polovici ljudi se stanje po terapijah popolnoma izboljša, pri tretjini delno. Že kmalu po začetku terapije je razvidno, koliko obiskov bo potrebnih. Pri nekaterih je napredek viden že po treh, štirih terapijah.

Na Maksima Osipova se obrača vse več staršev z vprašanjem, ali pomaga tudi otrokom. Da, in ne samo, da jim pomaga do zdravja, temveč se z najboljšimi rezultati lahko pohvali ravno na tem področju. K temu pripomore dejstvo, da otroci prihajajo na terapijo neobremenjeni, brez zadržkov, predsodkov in strahu. K njemu starši pripeljejo vse več otrok, ki imajo težave s hiperaktivnostjo, imajo slaboten imunski sistem, jim ponoči uhaja urin, imajo težave z motoriko, k njemu prihajajo celo otroci z Downovim sindromom.

Najprej je treba odstraniti vzroke za bolezen

Na pogled mladosten in nadvse preprost zdravilec meni, da ni bolezni, ki se je ne bi dalo pozdraviti ali ublažiti, vendar pa je princip zdravljenja drugačen, kot smo ga vajeni sodobni ljudje. “Najprej je treba odstraniti vzroke in šele nato posledice bolezni.”

Ni posebnega pravila glede zdravilstva, pravi Osipov, vsekakor pa je pri zdravljenju največ odvisno od psihičnega stanja posameznika, pravzaprav koliko se je kdo pripravljen sprostiti in prepustiti njegovim rokam, s katerimi lahko odkrije težave posameznika, njegovim možganom in vibracijam.

Terapije bodo v Mariboru od 20.01.2019 do 26.01.2020 v City HOTEL MARIBOR, rezervacije na tel. št.: 051 313 868.

Ljudje se pozdravijo sami, on le pomaga

Kljub pomembnim priznanjem, kakršni sta zlata medalja za najboljšega zdravilca na mednarodnem kongresu Elita in diploma zlate roke za najboljšega zdravilca v Rusiji, ostaja skromen, saj pravi, da ljudem samo pomaga znova vzpostaviti porušeno ravnovesje, da se potem pozdravijo sami.