Vnesite v njo jedilniško garnituro s preprostimi in čistimi linijami ali pa jo popestrite s pravljično eleganco brezčasnosti. Za vsak okus se v naši pestri zbirki artiklov najde izdelek, ki bo prav za vas. Izdelek, ki bo v vašo jedilnico ponesel naravo in svežino, da boste lahko še bolj uživali v zbranih trenutkih.

Izdelki podjetja Murales so iz naravnega materiala, katerega nam podarja narava. Naši izdelki nastanejo z znanjem, preciznostjo in vestnostjo, ki se prenašajo iz generacije v generacijo.

Vabljeni na ogled zgodbe o stolu. Spoznajte naravo in les, kot ju vidimo, čutimo in pri ustvarjanju uporabljamo mi.

Naše podjetje je trajnostno naravnano. Murales je trdno, trajnostno naravnano, v domače okolje vpeto podjetje. Naš masivni material, torej les, prihaja iz domačega okolja. Zavest, da razpolagamo samo z enim okoljem, je pri našem delu vedno v ospredju. To je botrovalo temu, da smo si pred skoraj dvema desetletjema uredili lastno žago, kar nam mogoča sledenje materiala od gozda do končnega izdelka. Širše domače okolje nam nudi najkakovostnejši les ter prihrani dolge transportne poti in nepotrebni odtis na okolje, ki bi ga le-ta obremenjeval. Trajnostna naravnanost nas tako spremlja od gozda pa vse do končnega izdelka.

Tako kot si vaša jedilnica zasluži pozornost, pa mi vso svojo pozornost namenimo prav vsakemu našemu izdelku. Proizvodnja stolov je namreč delovno zelo intenzivna panoga, ki vključuje več kot le delo na CNC-strojih. Saj je les treba najprej dobro umiriti oziroma posušiti. To obdobje, ki lahko traja od pol do dveh let, je čas, ki ga naravni material nujno potrebuje in ki mu ga mi tudi namenimo. V delovni proces pa je potem treba še vključiti veliko rok, ki morajo oddelati svoje – od rezanja, brušenja, lakiranja, pakiranja ter drugih ročnih del. Les je naraven material, zato mora tudi naše delo slediti tej miselnosti. Vsak element je naraven in zato tudi drugačen, lahko bi rekli edinstven.

Kje nas najdete?

Naše izdelke si lahko ogledate v vseh bolje založenih salonih po Sloveniji.  Seznam poslovalnic najdete na naši spletni strani.

Hvala vam za zaupanje tudi v teh ne vsakdanjih časih, hvala vam za vaše klice in sporočila, da čakate na dan, ko bodo naši saloni spet oživeli. Verjamete tudi mi čakamo ta dan. Do takrat pa smo vam za vsa vprašanja in naročila na voljo preko telefona (02) 585 1 806 in mail-a prodaja@murales.si

Hkrati pa vas vabimo tudi, da obiščete našo spletno stran www.murales.si

Kar narava ustvarja več desetletij in nam ponudi v obliki masivnega lesa, mora biti cenjeno. Vsak naravni material, tudi les, potrebuje svoj čas. Naše poslanstvo je, da mu prisluhnemo, ga spoštujemo in iz njega ustvarjamo najboljše, kar lahko. Generacije, ki se vračajo v Murales pa potrjujejo, da nam prav to tudi uspeva.