Lajfstajl

Te znake vam preminuli ljubljenčki pošiljajo iz onostranstva

Uredništvo , 02.09.23 ob 03:00

Preverite, na katere znake morate biti pozorni.

Te znake vam preminuli ljubljenčki pošiljajo iz onostranstva

Izguba hišnega ljubljenčka je lahko prav tako boleča kot izguba katerega koli drugega družinskega člana. Kljub temu da vas je morda ljubljenček fizično zapustil, to še ne pomeni, da vam ne skuša pošiljati znakov iz onostranstva. V nadaljevanju smo za vas pripravili nekaj znakov, za katere lahko sklepate, da vam jih pošilja prav vaš preminul ljubljenček.

Zanki so lahko vizualni, zvočni ali pa gre za kak poseben občutek.

Na te znake morate biti pozorni

Med vizualnimi znaki, na katere morate biti pozorni, so posebni oblaki v obliki kosmatinca ali mavrica, s katero vam ljubljenček sporoča, da je vredu. Podobno velja tudi, če se vam zdi, da ste videli svojega ljubljenčka. Med zvočna sporočila, ki vam jih zagotovo pošilja iz onostranstva, so žvenketanje ovratnice, zvok šap ali mahanja repa. Prav tako sodijo med znake tudi pesem na radiu, ki vas spominja na ljubljenčka.

Tudi druge živali so lahko znaki iz onostranstva. Sem sodijo predvsem kačji pastirji, pikapolonice, šoje, taščice, kardinale. Zank so lahko tudi rastline, ki cvetijo izven sezone.

Tudi nenadna sprememba temperature je lahko znak iz onostranstva. Tako lahko na mestu, kjer je nekoč spal vaš ljubljenček, občutite prijetno toploto.

Seveda obstaja tudi številni drugi znaki, in sicer ponavljajoče se številke, gibanje, vonjave, in druge nenavadne pojave, ki jih ljudje povezujejo s komunikacijo njihovih preminulih hišnih ljubljenčkov.