Približno 9 km od Celja se nahaja hotel Celjska koča, priljubljen športno rekreativni center za vse generacije, kjer so tudi v jesenskem času za vas pripravili posebno ponudbo.

Za območje, kjer se nahaja Celjska koča, je značilno  ohranjeno naravno okolje ter majhna poseljenost. Z dolino pa je hotel povezan s cestnimi povezavami in označenimi izletniškimi potmi, ki nudijo številne možnosti za rekreacijo.

Sprehodi, kolesarjenje, savne …

Če svojih turističnih bonov še niste izkoristili, se lahko odpravite v jesensko obarvano naravo in se odpočijete v Celjski koči, kjer so v jesenskem času pripravili posebno ponudbo. “Posebej smo pripravili paket, ki je primeren za aktivne družine. Lahko se bodo odpravili na krajši izlet, imamo tudi pustolovski park”, je za nas dejal direktor Celjske koče Gregor Bezlaj. Prav tako bo omogočena izposoja koles. “Iz Celjske koče se gosti lahko odpravijo v Celjski grad ali po družinski kolesarski poti vse do Laškega in potem nazaj v Celjsko kočo,” je izpostavil direktor.

Aktivnosti bodo odprte vsak drug dan ter čez vikend.

Poskrbljeno pa je tudi za tiste, ki se v krajšem oddihu želijo odpočiti. Kot je za nas pojasnil direktor, lahko gosti, ki se želijo sprostiti, uživajo v finski in turški savni, se osvežijo v masažnem bazenu ali pa se odpravijo na krajši sprehod po Gozdni učni poti ali Gobarski učni poti.

Na mini oddih v Celjsko kočo

V sklopu jesenskega dogajanja so v Celjski koči pripravili tudi posebno ponudbo, in sicer Jesenski mini oddih. Na osebo boste za dve noči boste odšteli 99 evrov. Ob nočitvi boste prejeli večerjo kot darilo za dobrodošlico pa še hišno sladico. V primeru, da še niste izkoristili turističnih bonov, jih lahko prav za ta oddih.

Cena vključuje:

  • nastanitev v dvoposteljni sobi
  • samopostrežni zajtrk
  • 1 x izposoja električnega kolesa v času bivanja
  • izposoja pohodniških palic
  • 50 odstotni popust na vstop v kopališču Thermana Laško
  • brezplačna uporaba interneta
  • brezplačna uporaba tub
  • brezplačna uporaba parkirišča