Zima se počasi poslavlja in pomlad se že sramežljivo kaže na obzorju. Ob daljših dnevih to naznanja še nekaj … Čas posezonskih razprodaj z visokimi popusti!

[[image_1_article_63462]]

Do 40 % popusta na zimska oblačila in obutev

V Trgovinah Jager lahko tako na posezonski razprodaji izkoristite do 40 % popusta na širok izbor zimskih oblačil in obutve za moške, ženske in otroke. Izbirate lahko med toplimi jaknami, puloverji, srajcami, hlačami, čevlji in še mnogo drugega.

Med ponudbo se najdejo predvsem priznane blagovne znamke, kot so Mustang, s.Oliver, Tom Tailor, Tamaris in Alpina, ki so tisto zlato zagotovilo za kakovost in modni dizajn, prepoznavna modna oblačila pa lahko v najbližji Jagrovi poslovalnici na njihovem oddelku tekstila dobite za občutno manj.

Trgovine Jager vabijo na posezonsko razprodajo zimske kolekcije! Ne zamudite do 40 % popusta na modna oblačila in obutev priznanih blagovnih znamk. Preverite ponudbo tukaj.

Prenovite svojo garderobo za manj

Zimska razprodaja v Trgovinah Jager je idealna priložnost, da prenovite svojo garderobo za manj, razprodajne popuste pa lahko na Jagrovih oddelkih tekstila izkoristite vse do 27. februarja.

[[image_2_article_63462]]

Naj dodamo, da se navdušujočim popustom na oddelkih tekstila Trgovine Jager pridružuje še nekaj – možnost za plačila s potrošniškim kreditom 1stavno!

Zakaj izbrati Trgovine Jager?

  • Širok izbor zimskih oblačil in obutve za moške, ženske in otroke
  • Priznane blagovne znamke, kot so Mustang, s.Oliver, Tom Tailor, Tamaris in Alpina
  • Do 40 % popusta na zimsko kolekcijo
  • Možnost plačila s potrošniškim kreditom 1stavno
  • Udobno nakupovanje v poslovalnicah ali na spletni strani

Pohitite in izkoristite izjemne popuste na zimska oblačila in obutev. Obiščite svojo najbližjo Jagrovo poslovalnico, pred tem pa si razprodajno ponudbo oglejte tukaj!

[[image_3_article_63462]]