Čeprav je še november, vsi že sanjamo o dišečih medenjakih, vroči čokoladi, poticah in drugih dobrotah. Nikjer ne piše, da si jih ne smemo privoščiti že sedaj, ali pač? Svež teden v Jagru prinaša raj za sladkosnede (in vse druge, seveda). Mimogrede, že imate svečke za adventni venček? Hitro v Jager!

Foto: Facebook/Trgovine Jager

Ljubitelji vsega sladkega, preden se z valjarjem v eni roki in prikupnimi modelčki za piškote v drugi zapodite v gore moke, masla, sladkorja in čokolade, naj vas spomnimo, da se že naslednji teden začne obdobje adventa oziroma čisto pravega odštevanja do božičnega dne. Zato vas moramo vprašati – že imate svoj adventni venček? Ja, tisti storžast se skriva nekje v kleti? Velja, potem pa v Jager hitro skočite po nove svečke, ki jih v različnih barvah in oblikah dobite e od 1,39 evra naprej, podstavke za svečke za 2,99 evra na štiri komade ter elegantne dekorativne krožnike od 2,49 evra naprej.

Kakovostna ponudba Jagrovih trgovin navduši vsak teden z nova, tokratno pa kot vselej najdete v čisto svežih katalogih živil, tekstila in tehnike na naslednji povezavi.

Če venčka še nimate, pa nič zato, v Jagrovih trgovinah na oddelku tehnike v tem tednu najdete tudi slamnate obroče različnih premerov od 1,49 evra naprej, na katere lahko z vrtnarsko žico sami umetelno pritrdite zelenje – letos vam svetujemo, da cipresam ali smrekovim vejam dodate še nekaj modernega, naš predlog so vejice evkaliptusa, smilja ali bršljana. Pohvale so zagotovljene!

Jager poskrbi tudi za praznično ustvarjanje

Ostanemo še malo pri praznični dekoraciji? Ja? Seveda! Naj vam prišepnemo, da lahko ob sprehodu po Jagrovih oddelkih tehnike najdete še obilo simpatičnih izdelkov kot so skodelice s prazničnimi motivi od 3,69 evra naprej, dišavni seti, seti za ustvarjanje od 4,99 evra naprej, okenske nalepke z bleščicami za 1,99 evra, nabodalca za 1,09 evra, sete modelčkov za piškote v inox posodi za 6,99 evra, pištole za vroče lepljenje za praznično ustvarjanje za 11,59 evra v Jagrovem klubu ugodnosti, najdejo pa se tudi seti za izdelavo mafinov, ki bodo popestrili vsako praznično mizo ter so lahko vaši že od 2,09 evra naprej.

Sladko, sladko, sladko – nikoli dovolj

Na, pa smo že pri sladkih dobrotah, ne? Če obožujete sladko, pa v peki niste ravno vešči, so Jagrove trgovine lahko za vas pravi raj na zemlji. Ta teden lahko recimo v vseh Jagrovih trgovinah kar 40-odstotkov ceneje najdete velike čokolade Milka Toffee s celimi lešniki, kar pomeni, da je prav sedaj idealen čas za izdelavo velike zaloge.

Kaj bo dobrega ta teden? V Jagru kar vse! Ne verjamete? Preverite nove kataloge!

V teh dneh je čas tudi za nabavo adventnih koledarjev – sladkih, seveda. V Jagru lahko najdete Milka adventni koledar za 4,99 evra, čokoladni adventni koledar Only za 0,99 evra, adventne koledarje Tačke na patrulji, Pujsa Pepa ter Santa car za 1,19 evra ter celo Haribo adventni koledar za 6,99 evra. Če vam vsakodnevno odpiranje okenc koledarja ni povšeči in veste, da bi prej ali slej odprli kar vsa, vam raje priporočamo nakup česa drugega – recimo čokoladnih medenjakov Lambertz, ki vas bodo z Jagrovo kartico ugodnosti kluba stali le 1,99 evra, ali pa bonboniere Toffifee, čokolad Jimmy Fantastic (ste jih že preizkusili?), vafljev Frondi, keksov Jaffa, napolitank Jadro … Izbira je ogromna!

Predpasnike gor, valjarje v zrak, gremo!

Na svoj račun pa bodo s svežo in kakovostno ponudbo vseh sestavin za peko prišli tudi vsi sladkosnedi, ki si radi mažejo roke in imajo prav posebno veselje s pacanjem kuhinje. Domišljija pri ustvarjanju je vaša, v Jagrovih trgovinah pa vas bo čakalo prav vse! Recimo margarina Zvijezda za 0,64 evra, kisla smetana Pomurskih mlekarn za 1,39 evra na 400 gramov, Jagrov cvetlični med za 3,99 evra na kozarec (idealen za domače medenjake – saj veste, da so res najboljši, jih je dobro pripraviti kar cel mesec pred božičem), zamrznjene maline za 4,49 evra na 450 gramov (za pite, kolače, štrudle …) in še veliko veliko več. Že imate svoj seznam dobrot, ki jih boste pripravljali v letošnjem decembru?

Namig za nekaj pod smrečico

Pa še majhen opomnik za vse, ki ne marate praznične gneče – ste že razmišljali o letošnjih darilih? Morda vam lahko pri idejah pomaga tudi sprehod po Jagrovi trgovini. Na oddelkih živil, tekstila ter tehnike boste gotovo našli kaj za prav vsakogar. Morda pa lahko letos razmišljate o skupnem, družinskem darilu? Nam v oči padejo predvsem infrardeče savne, ki jih na oddelku tehnike najdete že od 1,199 evra in pa zunanji masažni bazeni že od 639,90 evra. Oh, to pa je darilo in pol!