Ko pride do načrtovanja poroke, krsta, abrahama ali obletnice mature, je prvo vprašanje »Kam?«. Priljubljena izbira za številna praznovanja – morda tudi vaše naslednje – je tako radeljski Gold Pub.

Poznati gostinski lokal z urejenim, lepim in dovolj velikim prostorom za praznovanja vseh vrst ter okusno ponudbo hrane in pijače po vrhu je zlata vredno, saj je prvo vprašanje, ko začnemo načrtovati slavja, obletnice in druga praznovanja, pogosto: »Kje pa bi imeli?«.

Odgovor na to vprašanje je lahko tako Gold Pub Radlje, ki se ob bogati in večkrat pohvaljeni ter celo nagrajeni gostinski ponudbi lahko pohvali tudi z veliko, prostorno dvorano, primerno tudi za precejšnje število gostov.

Gre za leta 2005 odprt lokal, ki je s prenovo premišljeno povezal tradicionalne, še vedno vidne elemente ter mu dodal sodoben, brezčasen pridih, ki ambient Gold Puba zares napravi primeren za najrazličnejše dogodke.

Za mladoporočence ali poslovne partnerje

Notranjost spodnjega dela lokala lahko sprejme do 120 gostov, medtem ko je z uporabo steklenih pregradnih sten mogoče ustvariti intimen prostor za do 50 oseb.

Zgornji del lokala je preurejen v večnamensko dvorano, ki sprejme do 130 oseb, kar omogoča prilagodljivost pri načrtovanju različnih dogodkov, vse od poroke, krsta do poslovnega zaključka leta, praznovanja jubileja, obletnice šole in podobno.


Gold Pub, z uradnim imenom Gold restavracija & pub odlikuje edinstven, v svetu precej prepoznaven koncept »Eat & Drink«, ki na enem mestu združuje možnost za sproščeno druženje ob pijači ali pa uživanje ob dobri hrani.


Prostorno dvorano odlikuje sodobna oprema, vključno s klimatizacijo, ozvočenjem in video-projekcijo, kar zagotavlja brezhibno izvedbo vašega dogodka.

V toplejšem delu leta sta odlična izbira za praznovanja tudi dva gostinska vrtova s kar 100 dodatnimi sedišči, ki omogočata izvedbo praznovanj v objemu narave, kar je popularna izbira predvsem pri porokah.

Nagrajena gostinska ponudba

Ob premišljenem in estetsko dovršenem ambientu Gold Pub zaznamuje tudi sama ponudba hrane in pijače, pri čemer lahko izbirate med vedno novo tedensko ponudbo, A La Carte jedmi ter okusnimi, sveže pečenimi picami.

In ne … Ne gre za »še eno restavracijo«, saj kakovost in okusnost gostinske ponudbe Gold Puba Radlje potrjujejo številne nagrade in priznanja – nazadnje so dve leti zapored v izboru Restaurant Guru prejeli nagrado za najboljšo restavracijo, nedavno pa so ji dodali še nagrado na najboljšo hrano »za zraven«.

Toda Gold Pub ni zgolj restavracija, temveč tudi sinonim za dobro zabavo. Lokal pogosto prireja glasbeno-plesne večere, ki vas popeljejo v svet brezskrbne zabave. Lahko se prepustite dobri glasbi, okusni hrani in osvežujočim pijačam ter zaplešete pozno v noč.

GOLD restavracija & pub

Naročila: (02) 887 30 21

Rezervacije: +386 (0)41 674 745

E-mail: [email protected][email protected]