Edinstvena zobna ščetka s ščetinami črnega kremena kar sama kliče po tem, da jo preizkusimo, a obstaja še več razlogov, zakaj lahko v 2023 prav ta vnese revolucijo v zdravje vaših zob.

Premium zobna ščetka VBO ni zaman obnorela Slovencev in postala eno najbolj zaželenih daril letošnjih praznikov, saj uporabniki vztrajno navajajo neverjeten občutek čistoče zob, kot ga doslej še niso doživeli.

Navdušenje pa ni le stvar trendov, ampak znanstveno dokazana učinkovitost edinstvene Premium zobne ščetke VBO, ki je nastala kot rezultat skupnih prizadevanj priznane slovenske zobozdravnice dr. Vesne Kaloh, japonskih dentalnih strokovnjakov ter »skrivne japonske sestavine«.

Naj vam predstavimo zgolj 5 razlogov, zaradi katerih se splača preizkusiti Premium zobno ščetko VBO ter skleniti inovativno naročnino na Premium zobne ščetke VBO, s katero bo za higieno in zdravje vaših zob poskrbljeno ne da bi si belili glavo z vprašanjem, kdaj ste zobno ščetko nazadnje zamenjali.

Predstavljamo 5 ultimativnih razlogov, ki vas bodo prepričali, da je Premium zobna ščetka VBO gotovo eden od najbolj učinkovitih produktov na trgu!

1. OPTIMALNA DOLŽINA, DEBELINA IN MEHKOBA ŠČETIN

Ščetine so na vrhovih zožane in podaljšane, da sežejo tudi v medzobne prostore in pod rob dlesni ter s tem očistijo tudi težje dostopna mesta. Ščetka je optimalne mehkobe za nežno, vendar učinkovito čiščenje zob. Primerna je tudi za osebe z občutljivimi zobmi.

2. ŠČETINE S ČRNIM KREMENOM

Površine ščetin so zaradi impregniranega črnega kremena hrapave (na mikroskopski ravni) in zato bolj učinkovito odnašajo obloge kot klasične gladke ščetine.

So vas razlogi spomnili, da je čas za menjavo vaše zobne ščetke? Naj bo ta skrb stvar preteklosti … Z nekaj preprostimi kliki sklenite naročnino na edinstvene Premium zobne ščetke VBO, si zagotovite čiste zobe kar celo leto ter pridobite še številne druge naročniške ugodnosti.

3. EDINSTVENA OBLIKA GLAVE ŠČETKE

Zasnova glave ščetke vam omogoča, da učinkovito očistite vse zobe. Z njo dosežete tudi nepravilno postavljene in delno izrasle zobe. Zelo učinkovito jo lahko uporabljajo tudi osebez ožjo čeljustjo.

4. ERGONOMSKO OBLIKOVAN ROČAJ

Premišljeno oblikovan ročaj Premium zobne ščetke VBO zagotavlja optimalno ergonomijo in posledično natančnejše ščetkanje zob.

PREBERITE ŠE: Kremen in vaši zobje? Kako je to dvoje povezano?

5. PRODUKT, KI TEMELJI NA SLOVENSKIH IZKUŠNJAH IN ZNANJU

Premium zobno ščetko VBO je v sodelovanju z Dentalno univerzo Kanagawa na Japonskem razvila dr. Vesna Kaloh, večkrat nagrajena zobozdravnica in ena vodilnih svetovnih strokovnjakinj s področja nevidnih zobnih aparatov Invisalign. Raziskava Dentalne univerze Kanagawa je tako dokazala, da zobna ščetka s ščetinami iz črnega kremena odstrani zobne obloge do 40 % učinkoviteje* kot običajna ščetka, tudi brez uporabe zobne paste.

*Raziskava Dentalne univerze Kanagawa, Japonska.