Že skoraj pol leta jo je nadlegoval, odkar je decembra prekinila zvezo z njim. Čakal jo je v zasedi in ubil.

Slika je simbolična

V Našicah, mestu na vzhodu hrvaške, je bivši fant ubil 20-letno punco. Odkar se je pred pol leta razšla z njim, jo je tudi nadlegoval. Ko jo je umoril, je skočil z mostu, sedaj je v bolnišnici pod policijskim nadzorom.

Novi fant punce ga je našel celega krvavega

Hrvaški policisti so danes zjutraj sporočili, da so nekaj minut po polnoči prejeli prijavo o poskusu samomora 24-letnika. Ob prihodu na kraj so našli truplo 20-letnega dekleta. Policija po poročilu hrvaških medijev izjave še ni podala, čeprav je preiskava končana.

Po neuradnih podatkih hrvaških medijev bi naj mlad moški dekle ubil v parku Dore Pejačević, medtem ko se je vračala iz mesta. Sprehajala bi se naj s svojim novim fantom, ki jo je samo pustil le 200 metrov od njene hiše in ji rekel, da ga naj pokliče, ko pride domov. Toda njen bivši fant jo je čakal v zasedi. Nato bi jo naj zgrabil in odvlekel v park ter ubil s hladnim orožjem.

Ko jo je ubil, je odšel do bližnjega mostu. Tam je srečal njenega novega fanta. On je namreč prišel nazaj, ker ga je skrbelo, ker ga punca ob prihodu domov ni poklicala. Prepoznal je njenega bivšega fanta, ki je bil cel krvav. Vprašal ga je, kje je 20-letnica, on pa mu je odgovoril, da je mrtva in skočil z mostu. Mlad fant je nato odhitel v njeno hišo in opozoril njeno mamo, s katero sta takoj poklicala policijo. Ta je našla njeno truplo v parku.

Še isti dan je fantu povedala, da jo neprestano kliče

Fant bi naj dekle nadlegoval skoraj pol leta, odkar je okoli božiča z njim prekinila zvezo. Neprestano ji je pošiljal sporočila, jo klical in jo želel dobiti nazaj, ampak ona ni hotela biti z njim. Njenemu novemu fantu je še isti dan povedala, da jo je 24-letnik spet ves dan klical in ji pošiljal sporočila.

Morilec je bil odpeljan v bolnišnico zaradi poškodb, ki jih je utrpel po skoku z mostu. Je pod policijskim nadzorom.