V torek, 21.5.2024, popoldne ob 15.12 se je na glavni cesti med Spodnjim Logom in Bregom pri Litiji zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla, poroča generalna policijska uprava. 

Kot pojasnjujejo na Policiji, je 41-letna voznica osebnega avtomobila vozila po glavni cesti iz smeri Spodnjega Loga proti Bregu pri Litiji. V desnem nepreglednem ovinku je iz neznanega razloga z vozilom zapeljala v desno na bankino, trčila v varnostno ograjo, nato pa zavila levo na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčila v osebni avtomobil, ki ga je vozil 50-letni voznik.

41-letna voznica je na kraju nesreče umrla, 11-letna potnica v njenem vozilu je bila hudo telesno poškodovana, 9-letna potnica pa lažje. Otroka sta bila odpeljana v UBKC Ljubljana, življenje huje poškodovanega otroka pa po zadnjih podatkih ni več ogroženo, so sporočili s PU Ljubljana.

50-letni voznik osebnega avtomobila je bil lahko telesno poškodovan. Policisti Postaje prometne policije Ljubljana okoliščine prometne nesreče še preiskujejo.