Oče 33-letne mamice, ki je včeraj v bolnišnici izgubila bitko za življenje, novic ne more dojeti. To je povedal o tragični vesti.

Sabina P. in njen mož Robert Pevec sta imela dva otroka, oba sta še mladoletna. Sedaj sta ostala brez obeh staršev.

Bila je moja ljubica

Medtem, ko je na svoj FB profil Zlatko Naglič prejemal čestitke ob rojstnem dnevu je izvedel novico, ki ga je gotovo pretresla in ga bo zaznamovala za zmeraj. Življenje njegove 33-letne hčerke je ugasnilo, krvnik pa je njegov lastni zet.

Medtem, ko je na svoj FB profil prejemal čestitke ob rojstnem dnevu je izvedel novico, ki ga je gotovo pretresla in ga bo zaznamovala za zmeraj. “Ne morem komentirati, bila je moja ljubica, moje dete,” se je na prošnjo portala Slovenske novice glede tragičnega dogodka odzval oče umorjene 33-letne Sabine.

Ne morem komentirati, bila je moja ljubica, moje dete.

O samem zločinu so edine znane informacije, da je 38-letnik svojo ženo napadel in tako hudo poškodoval, da je kasneje zaradi posledic poškodb umrla v bolnišnici. Policista sta ob prihodu na kraj osumljenemu odvzela prostost, izjemno hudo poškodovano 33-letno žensko pa sta takoj začela oživljati in ji nudila prvo pomoč do prihoda reševalcev. Ogleda kraja dejanja sta se udeležili tudi preiskovalna sodnica in državna tožilka.

Kaj je vzrok za okrutno dejanje za zdaj še ni znano, Robert Pevec, perspektivni nogometaš, naj bi namreč veljal za mirnega in preudarnega človeka. Po neuradnih podatkih naj bi na Sabinin dom prišel kljub prepovedi približevanja, tako da dejanje morebiti le ni bilo povsem nepričakovano. Po poročanju Slovenskih novic naj bi se Robert žene lotil s pestmi in jo tudi davil.