Konec januarja se je začela 10-delna dokumentarna serija Secrets of Playboy, ki jo predvajajo na kanalu A&E Network. V seriji so razkrite najtemnejše skrivnosti, ki so se vsa leta odvijale v Playboy vili Hugha Hefnerja. Čeprav je mogoče zlahka pričakovati, da bodo vse vrste seksa, mamil in razuzdanosti izginile v zloglasnem imperiju Hugha Hefnerja, pa insajderji Playboya, ki so jih intervjuvali za serijo, trdijo, da so nekatera dejanja izprijenosti šokantna celo za blagovno znamko, ki je sinonim za seks in škandal.

V erotične igrice so bile vključene tudi živali

Po virih tujih medijev, so moški, ki so se zabavljali v Playboyevem razcvetu, vključno s samim Hefnerjem, iskali vse bolj ekstremna spolna dejanja, da bi zadovoljili svoje naraščajoče spolne apetite. V spolne bizarnosti so vključevali tudi živali.

Mislim, da moški, kot je Hef, sčasoma potrebujejo več časa, da se vznemirijo,” je povedala hči Hefnerjevega dolgoletnega prijatelja in zdravnika Jennifer Saginor v peti epizodi serije. “Ti moški so morali poskusiti stvari, ki so bile bolj prestopne.” Za nekatere naj bi te stvari vključevale seks z živalmi.

Sondra Theodore, ki je bila Hefnerjevo dekle pet let v poznih 70-ih in zgodnjih 80-ih letih, je opisala naraščajoče spolne zahteve, ki so jih morale izpolnjevati ona in druge ženske pod Hefnerjevo streho. V seriji je Theodore spolno kulturo v dvorcu opisala kot “cirkus”, ob tem se je spomnila, da je bila prisiljena zaposliti druge ženske za skupinski seks s svojim fantom, na neki točki pa se je celo sprehodila do Hefnerja, ki seksa s psom. “S psom sem stopila do njega in rekla: ‘Kaj počneš?’ Bila sem šokirana,” pravi Theodore v seriji. “Zdelo se je, kot da je šlo le za enkratno stvar. Toda nikoli ga nisem več pustila samega s svojim psom.”

Seks s psi je bil na “jedilniku”

To pa ni edina bizarnost, ki se je vsa leta dogajala v Hafnerjevi vili. V seriji je Hefnerjev nekdanji služabnik Stefan Tetenbaum na dolgem seznamu spolno izprijenih dejanj oziroma na jedilniku označil “eks s psi”. Medtem pa se je nekdanja zajčica P. J. Masten spomnila, kako je bila priča, da je bila porno zvezdnica Linda Lovelace v zabavo Hefnerja in drugih članov njegovega ožjega kroga prisiljena izvajati oralni seks s psom .