V enem izmed najbolj priljubljenih turističnih mest na Hrvaškem so turisti in domačini ponovno bili priča škandalu.

Foto: Posnetek zaslona.

Zdi se, da bizarnim prizorom v sosednji Hrvaški ni videti konca. V preteklem tednu smo že bili priča posnetku neznanega mladega para, ki se je kar sredi Dubrovnika, na Peskariji, predal strastem, kar je nekdo posnel z mobilnim telefonom in nato objavil na spletu ter sprožil buren odziv javnosti.

Tokrat pa so nadzorne kamere ponovno na eni od dubrovniških ulic ob 5. uri zjutraj na terasi priljubljene picerije ujele razposajen par, poroča Dubrovački dnevnik. Brez sramu sta se odločila, da se bosta strastem predala kar na mizi pred picerijo.

Sicer ne gre za prvi primer tovrstnega dogajanja na Hrvaškem. O prizorih, ko se ljudje preprosto niso mogli zadržati, poroča tudi izredno dobro obiskano in priljubljeno mesto Split. Iz sosednje Hrvaške to poletje poročajo tudi o drugih škandalih, ki razburjajo domačine. Tamkajšnji mediji pišejo o prizorih uriniranja, bruhanja in sedaj vedno pogosteje tudi o spolnih odnosih.

Turisti in domačini so popolnoma ogorčeni

Turisti v Dubrovniku se letošnje poletje drug za drugim prepuščajo strastem. Nič drugače ni v preostalih hrvaških mestih. Večje število domačinov kot tudi drugih turistov je ogorčenih nad dogajanjem. Prebivalci pa opozarjajo, da so kazni za tovrstne kršitve prenizke, in pristojne pozivajo, naj zaostrijo ukrepe.