Festival Lent

V konec tedna z legendarnimi uspešnicami na Festivalu Lent

Uredništvo , 30.06.23 ob 09:20

Petkov program Festivala Lent ponovno pester.

V konec tedna z legendarnimi uspešnicami na Festivalu Lent

V konec tedna nas bodo na glavnem odru popeljale legendarne uspešnice skupine Queen. Doživeli jih bomo v najboljši možni različici, saj jih bomo slišali v izvedbi srbskih solistov, simfoničnega orkestra in zbora.

Legendarne glasbenih uspešnic pa ne bo manjkalo niti na Minoritih, kjer bodo nastopili najbolj funky pozavnist vseh časov Fred Wesley, ki je svojo kariero pričel pred nekaj več kot 60. leti kot pozavnist skupine Tine in Ike Turnerja in skupina The New JB’s. Zagotavljajo najbolj nepozaben soul, funk in jazz večer na Lentu.

Mešanico jazza, avantgarda, etna in soula bomo poslušali tudi v Sodnem stolpu, kjer se bo ob 21.30 predstavila skupina Birds of unknown.

Zeleni festival ustvarjalnosti za družine in otroke vseh starosti Artkamp še naprej ponuja pester izbor delavnic, na katerih gotovo vsak najde nekaj zase. Če vas zanima, kako je biti novinar, se nam lahko od 16. ure naprej pridružite v Mestnem parku in spoznate poklic novinarja na delavnici, ki jo v sodelovanju naše hiše v parku organizira ZPM.