Električno orodje se je skozi zgodovino močno spreminjalo in podobno velja tudi za kotne rezkalnike. Ti so se od izjemno robustne in 10 kg težke naprave do danes razvili v praktično in izjemno zmogljivo orodje za obdelavo kovin.

Na tem mestu vam z veseljem predstavljamo kakovostna ročna orodja Perles, s katerimi vam zagotovo nikoli ne bo zmanjkalo motivacije za delo.

Kaj je rezkalnik oziroma rezkar?

Rezkalnik je orodje, katerega glavna naloga je rezkanje kovine. Uporablja se izključno za obdelavo kovine, ne glede na to ali so površine ravne ali ukrivljene. Pravzaprav nam omogoča neskončno možnosti rezkanja kovine, vse, kar moramo storiti, je le izbrati pravi rezkalnik.

Zahvaljujoč različnim rezilom je idealen pobiralec robov ter posledično naš najboljši asistent pri pripravi robov za varjenje in pri pripravi robnega spoja.

Olajšajte si delo z orodji Perles

Na trgu je malo tovrstnih orodij za obdelavo kovin, še posebej, če iščemo najbolj kakovostne in praktične naprave, ki nam bi najbolje služile. In ko je govora kakovosti, izjemni moči in najbolj napredni tehnologiji upravičeno najprej pomislimo na orodja Perles.

Perles je blagovna znamka orodij, ki je bila ustanovljena pred 85-imi leti v Švici in vse od tedaj stremi k inovativnosti in razvoju različnih tehnologij. Rezultat tega so najbolj zmogljiva električna orodja, ki so v vsej svoji zgodovini pustila izjemen pečat.

Orodja Perles še danes slovijo po svoji preciznosti in zmogljivosti, zato so to zagotovo naprave, ki nam bistveno olajšajo delo. Tekom svojega razvoja so doživela številne spremembe in inovacije – vse z namenom, da je delo opravljeno še bolj učinkovito in natančno, s tem pa je tudi motivacija za delo bistveno večja.

Perles kotni rezkalnik MF1225RE

Perlesova orodja za obdelavo kovine so že sama po sebi tako kakovostna, da si jih lahko privoščijo tudi najbolj zahtevni uporabniki. S svojim impresivnim naborom različnih funkcij zagotavljajo učinkovito delo vsem profesionalcem kot tudi domačim mojstrom.

Če iščete kotni rezkalnik, s katerim bo posnemanje robov še hitrejše in natančnejše, potem je kotni rezkalnik MF1225RE za vas najboljša izbira. Naj vam na tem mestu naštejemo nekaj njegovih ključnih lastnosti:

  • Vsestranska uporabnost

Z izbiro različnih nastavkov za rezanje lahko kotni rezkalnik MF1225RE uporabite tako za nerjaveče jeklo kot tudi orodno jeklo.

  • Preciznost

Kotni rezkalnik je idealen za hitro in dosledno rezkanje robov na ravnih in profiliranih robovih, pri čemer lahko globina naklona variira od 0 pa do 45°. Idealen je za pripravo robnega zvara, saj ga odlikujeta izjemna tehnologija in moč, zato je delo z njim opravljeno hitro in natančno.

  • Kakovostni karbidni vložki

Kotni rezkalnik MF1225RE uporablja cementirane karbidne vložke, ki so nameščeni v rezkalno glavo in jih je mogoče uporabiti na vseh 4 straneh. Tovrstni vložki so izjemno kakovostni in orodju zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

  • Enostavna uporaba

Dodana vrednost kotnega rezkalnika MF1225RE je zagotovo njegova ergonomska zasnova, ki omogoča preprostejše rokovanje z njim. V kombinaciji z majhno težo, postanejo vse bolečine med in po delu kmalu preteklost, zaradi lažjega rokovanja pa smo pri delu bolj natančni.

Zakaj izbrati Perlesova orodja za obdelavo kovine?

Če dobro pomislimo, nam katerokoli kakovostno orodje, ne glede na to, za kaj ga uporabljamo, prihrani ogromno časa in energije. In ko je govora o obdelavi kovine, je to še toliko bolj pomembno, saj velja za enega izmed najtrših materialov, ki jih ni enostavno obdelovati.

Razveseljivo pa je dejstvo, da nam Perles na tem področju nudi ogromno orodij najvišje kakovosti, poleg tega pa še ogromno drugih prednosti, zaradi katerih so vredna nakupa:

  • dolga življenjska doba orodij, ki je posledica njihove visoke kakovosti,
  • ergonomska zasnova, ki nam omogoča lažje obdelovanje kovin brez bolečin;
  • enostavna uporaba, ki poskrbi, da so njihova orodja primerna tako za profesionalne uporabnike kot tudi za domače mojstre;
  • preprosto vzdrževanje, saj nam Perles v svoji spletni trgovini e-shop ponuja preko 2.000 rezervnih delov, ki so nam zgolj z nekaj kliki vedno na dosegu rok;
  • orodje je v celoti razvito in izdelano v Sloveniji, kar pomeni, da ni nobenih težav z dobavljivostjo, rezervni deli pa so prav tako hitro dobavljivi, v primeru, da jih ni na zalogi.

Vam še vedno primanjkuje motivacije za delo?

Če je bilo slabo orodje do sedaj za vas dovolj tehten izgovor, da ste se izognili delu, potem z orodji Perles to zagotovo ne bo potrebno. Podjetje že več kot 85 let oblikuje najbolj zmogljiva orodja na svojem področju.

Zato so znanje in izkušnje zagotovo na njihovi strani, za številne uporabnike pa dodatna garancija, da z nakupom njihovih orodij nikoli ne bodo dobili mačka v žaklju.