Naj delo namesto vas raje opravi kdo drug, vi pa letošnjo pomlad izkoristite za kolesarjenje, pohode, uživanje z družino ali preprosto počitek. Toda … kdo?

Foto: Facebook/Dorin dom

Mi vemo.

Letošnji vikendi in prazniki naj bodo končno v znamenju brezdelja in užitka, saj ni potrebno, da se na vsak svoj prost dan zapodite v gore neopranih oblačil, čiščenje oken ali veliko čistko garaže. Že res, da je te stvari potrebno opraviti, a ni nujno, da čas zanje porabljate vi. Vsaka prosta minuta je namreč dragocena, zato je prav, da jo izkoristite in v njej uživate, čiščenje in pospravljanje pa lahko tu in tam prepustite komu drugemu.

Kaj boste počeli z novimi prostimi trenutki, v katerih se vam ne bo potrebno ukvarjati s pospravljanjem in čiščenjem? Zaupajte nam!

Ne, tokrat ne mislimo vašega partnerja ali partnerke ali pa otrok. Ne, res ne. V mislih imamo nekoga, ki bo to opravil hitro, učinkovito in tako profesionalno, da boste ob pogledu na bleščeče čist dom obnemeli.

Toda koga?

Strokovnjake enega najbolj priljubljenih čistilnih servisov pri nas, ki je tako učinkovit, da lahko njihove storitve izberete in naročite kar z dopusta, z domačega kavča ali s pisarniškega stola med službeno malico. Dame in gospodje, predstavljamo čistilni servis na klik, Dorin dom! Zakaj prav njih?

  1. Ker so prava zakladnica skrivnih trikov, ki prispevajo k najbolj čistemu in pospravljenemu stanovanju daleč naokoli.
  2. Ker jih je mogoče priklicati kadarkoli in kjerkoli – preprosto izpolnite spletni obrazec, v katerem »naklikate« svoje želje in že kmalu se oglasijo pri vas.
  3. Ker obvladajo vse. Res vse. Dvomite?

No, pa naštejmo, s čim vse se učinkovito spopadejo: poskrbijo za globinsko čiščenje sedežnih garnitur in oblazinjenega pohištva vseh vrst, pranje perila, pranje oken in okenskih polic, pranje in čiščenje zaves vseh vrst, čiščenje kuhinjskih nap ter čiščenje kuhinjskih pečic, pranje perila … Obvladajo še strojno čiščenje ploščic in podov iz umetnih mas, nanos premazov, preoblačenje posteljnih garnitur (ko oni preoblečejo posteljnino, opravilo izgleda prav otročje preprosto, rjuha pa je naenkrat brez vsakršne gube!), umivanje košev, odstranjevanje vodnega kamna iz kopalniških kadi in tuš kabin, uspešno odstranjevanje neugodnih vonjav iz odtokov (trajno), likanje, čiščenje notranjosti pip mrežic od vodnega kamna, sprehajanje hišnih ljubljenčkov, hranjenje hišnih ljubljenčkov …

  1. Ker bodo poskrbeli, da bo v vašem življenju končno nekaj minut prostega časa več in za to jim boste neizmerno hvaležni.
  2. Ker si boste, ko vas bodo obiskali prvič, želeli, da bi jih poklicali že prej.

Foto: Facebook/Dorin dom

Srečanje s strokovnjaki Dorinega doma – ljubezen na prvi pogled

Za brezskrbne in brezdelne vikende lahko poskrbite že kar takoj, ne pozabite pa, da vam lahko strokovnjaki Dorinega doma na pomoč priskočijo kadarkoli, pa naj bo to pospravljanje po obnovi stanovanja, pri čiščenju garaže ali pospravljanju vikenda, vrhunsko pa se odrežejo tudi pri čiščenju podjetij ali poslovnih objektov.

Naj vas posvarimo le, da bodo, ko jih spoznate, marljivi strokovnjaki čistilnega servisa postali eni od vaših najljubših znancev. Nikakor se jih ne boste mogli naveličati, rezultatov kristalno čistega, svežega in dišečega doma po njihovem obisku pa tudi ne.