Na Partizanski ulici 24 v Mariboru se nahaja nepremičninska agencija IDILA. V Idili vam bodo svetovali, vas usmerili na pravo pot in v kolikor želite, vam bodo tudi pomagali pri iskanju vašega sanjskega doma.

Kot pravi direktor Idila nepremičnin Damijan Kokol, je trenutno spet veliko povpraševanje po nakupu nepremičnin. Cene le-teh so se v zadnjih dveh letih sicer dvignile za približno 40%, kar pa ne pomeni, da stanovanje za vas ne čaka med tistimi, ki so razpoložljiva na trgu.

Damijan Kokol je tudi poudaril, da je trenutno na trgu slabša ponudba. Meni, da se je stanje na trgu poslabšalo zaradi poceni in lahko dostopnih kreditov ter velikih prihrankov prebivalstva, strahu pred inflacijo in nizko obrestnih bančnih vlog. Da pa so kos svoji vlogi kaže že njihovo udejstvovanje v branži že več kot 20. letno strokovno svetovanje in posredovanje na področju nepremičnin. Med drugim sestavljajo tudi vse vrste pogodb v zvezi z nepremičninami in urejajo vpise v zemljiško knjigo. Dosegljivi so od ponedeljka do petka od devete ure dopoldan pa vse do popoldneva, odvisno od dneva. Delovni čas si lahko ogledate na njihovi spletni strani. Prav tako najdete kontakte, kako so dosegljivi; torej ne le osebno na njihovem naslovu, tudi preko telefona ali elektronske pošte.

Na njihovi spletni strani so zavedeni najnovejši objekti, ki so trenutno aktualni na trgu. Oglejte si izpostavljene objekte vse od hiš, počitniških hišic, poslovnih objektov, do stanovanj, kmetij in drugih objektov, ki bi vas lahko zanimali.

Ne odlašajte. Kontaktirajte IDILA NEPREMIČNINE preko njihove spletne strani, preko elektronske pošte ali po telefonu 041 321 878.