Košnja je lahko užitek! S pravo kosilnico Trgovin Jager!

Oglasno Sporočilo, 13.04.23 ob 03:20

Košnja je lahko muka … ali užitek. Odločilna je le izbira kosilnice. S strokovnimi predlogi Trgovin Jager bo kosilnica vselej vrhunska, košnja pa čisti užitek!

Košnja je lahko užitek! S pravo kosilnico Trgovin Jager!

V spomladanskih in poletnih mesecih je redna košnja trave bistvena za urejen videz našega vrta in okolice hiše. Za to potrebujemo učinkovito in zanesljivo kosilnico, ki bo kosila hitro in učinkovito, ne da bi bilo potrebno porabiti preveč časa in energije.

Trgovine Jager imajo v svoji ponudbi širok izbor kosilnic, ki zadovoljijo različne potrebe in želje uporabnikov. Ne samo to … Z izbiro prave kosilnice se lahko košnja iz dolgočasnega opravila spremeni v … čisti užitek!

Katero kosilnico v Trgovinah Jager torej izbrati?

Da bi lažje razvozlali bogato ponudbo kosilnic v svežem katalogu Trgovin Jager, se najprej sprehodimo čez njihove splošne opise.

Bencinske kosilnice so primerne za velike travnate površine in lahko kosijo tudi višjo travo. Ponujajo veliko moči, kar omogoča hitro in enostavno košnjo. Na voljo so v različnih velikostih, od manjših in lažjih do večjih in bolj robustnih. Bencinske kosilnice so primerne tudi za košnjo brez dostopa do električnega napajanja.

PREBERITE ŠE: Pomlad je tukaj, z njo pa košnja in čas za izbiro nove kosilnice v Trgovinah Jager!

Akumulatorske kosilnice so okolju prijaznejše, saj ne oddajajo emisij in so precej tihe. So primerne za košnjo manjših do srednje velikih površin. Prednost akumulatorskih kosilnic je v tem, da so precej lažje in bolj okretne od bencinskih kosilnic.

Robotske kosilnice so idealne za tiste, ki nimajo veliko časa in bi radi čim bolj avtomatizirali postopek košnje. Robotske kosilnice samodejno opravljajo košnjo in se polnijo prek noči. V ponudbi Trgovin Jager najdete različne modele robotskih kosilnic z različnimi funkcijami.


Ne glede na vaše potrebe in želje vam Trgovine Jager ponujajo široko paleto kosilnic za vsak okus in denarnico. Zato ne odlašajte in si izberite svojo kosilnico danes! Vabljeni k ogledu celotne ponudbe na njihovi spletni strani ali obisku najbližje Trgovine Jager.


Mulčerji so kosilnice, ki travo kosijo na način, da se jo drobno razreže in ostane na tleh kot gnojilo. To omogoča boljšo rast trave in hkrati ohranja zeleno barvo trate. Mulčerji so primerni za košnjo manjših površin.

Sedaj je čas, da z zgornjim znanjem preučimo res obširno ponudbo raznovrstnih kosilnic v Trgovinah Jager.

V ponudbi Trgovin Jager najdete tudi različne dodatke za vašo kosilnico, kot so nadomestni deli, rezervne baterije, varnostne naprave in drugo.

Če kljub zgornjim opisom in temeljitem pregledu kataloga ne veste, katera kosilnica bi bila najbolj primerna za vas, se lahko posvetujete s strokovnjaki na oddelkih tehnike vaše najbližje Trgovine Jager, ki vam bodo z veseljem svetovali.

Jagrova favoritka

Še vedno ne veste? Naj vam predstavimo letošnjo favoritko Trgovin Jagerrevolucionarno rotacijsko kosilnico Štruc Muta – odlično izbiro za košnjo travnikov! Ta vrhunska kosilnica vas bo navdušila s svojo hitrostjo, robustnostjo in preciznostjo, kar bo zagotovo olajšalo vaše delo in poskrbelo za urejen videz vašega travnika.

Kosilnica se ponaša z inovativno ovalno obliko in kolesi, ki se odlično prilagajajo terenu, kar vam omogoča lažje vodenje kosilnice in brezskrbno košnjo. Deluje na princip rotacijskega noža, ki zagotavlja gladek in čist rez, kar pa pripomore k ohranjanju zdravega videza vašega travnika.

Delovna širina te impresivne kosilnice je 80 cm, kar omogoča učinkovito in hitro košnjo. Nastavljiva višina košnje je med 3 in 7 cm, kar pa vam omogoča prilagoditev želenemu videzu vašega travnika in višini pokošene trave. Štruc Muta je opremljena z vgrajenim prostim tekom noža po izklopu stroja, kar zagotavlja še večjo varnost pri uporabi.

Rotacijska kosilnica Štruc Muta vas čaka tukaj.

Z zmogljivostjo košnje do 2000 m2 na uro bo vaš travnik v trenutku urejen, pri čemer kosilnica tehta le 52 kg, kar pa olajša njeno uporabo in transport. Vse te lastnosti naredijo rotacijsko kosilnico Štruc Muta popolno izbiro za vaš travnik.


Trgovine Jager ponujajo širok izbor različnih kosilnic za različne potrebe uporabnikov. Poleg rotacijske kosilnice Štruc Muta, ki smo jo že omenili, lahko pri njih najdete tudi druge vrste kosilnic, kot so na primer bencinske kosilnice, akumulatorske kosilnice, robotske kosilnice, mulčerji in še več.


Ne pozabite na ostalo opremo za popoln vrt

Poleg tega Trgovine Jager ponujajo tudi širok izbor drugih vrtnih in orodij za nego okolice, kot so škarje za živo mejo, verižne žage, sesalniki in pihalniki listja ter različni vrtni traktorji. V katalogu lahko najdete tudi informacije o cenah izdelkov in morebitnih popustih ter akcijskih ponudbah. Zato ne zamudite priložnosti in preverite, kaj vse vam Trgovine Jager lahko ponudijo za vzdrževanje in urejanje vašega vrta ali travnika.