V novo prenovljenemu hotelu Habakuk v ponedeljek, 26. decembra vabijo obiskovalce, da spoznajo nove okuse in okusijo najboljše, kar naše mesto ponuja.

V Habakuku verjamejo, da je hrana način, kako se med seboj povežemo in praznujemo veselje do življenja. V ta namen Mariborčane in Mariborčanke vabijo na zdaj že tradicionalni praznično božični brunch, kjer lahko skozi skrbno izdelane recepte, ki združujejo najboljše sestavine in tradicionalne kuharske tehnike s sodobnim pridihom izkusijo nepozabno kulinarično doživetje pod okriljem kuharskega mojstra Boštjana Rožanca.

Večino svojih sestavin pridobivajo od lokalnih zadrug in pridelovalcev. Njihove jedi so tako pripravljene iz najboljših sestavin, ki jih širša regija ponuja. Uporabljajo tudi najboljše kose mesa in morskih sadežev, nikoli pa ne varčujejo z začimbami in dišavnicami.

Prefinjeni okusi pa niso edino, v čemer je v Habakuku mogoče uživati; detajlna postavitev na krožnikih, ambientalna glasba, urejeno, prijazna in strokovno osebje ter prijeten ambient vsi dodajo uglajenemu prostoru restavracije noto domačnosti in pristnosti.

Popolno darilo za vaše bližnje

Dobra in okusna jed ima sposobnost povezovanja in ustvarjanja toplih občutkov, kar je še posebej pomembno v tem prazničnem času, zato menijo, da je njihov božični brunch popolno darilo za družinske člane, prijatelje in partnerje. Preživljanje časa z družino ali prijatelji je najboljše darilo, saj omogoča krepitev odnosov in ustvarjanje trajnih spominov ter odličen način, da si odpočijete od vsakdanjega vrveža in preprosto uživate v izvrstni kulinariki.