Turizem

Sindikat opozarja, da bi bilo treba narediti standarde za zaposlovanje določenih profilov poklicev.

Uredništvo1 teden

Vzdrževalna dela na žičniških napravah in smučarskih progah na Rogli potekajo po načrtih.

Uredništvo1 teden

V kidričevskem Wake parku v gramoznici Green Lake že potekajo zaključne testne vožnje. Kmalu se bodo lahko vozili tudi obiskovalci.

Ana Lah4 tedni

Število prihodov tujih turistov pa je med tem upadlo za 67 odstotkov.

Uredništvo4 tedni

Turisti, ki jih skrbi uvrstitev Hrvaške na rdeči seznam, se v dolgih kolonah vračajo domov.

Uredništvo1 mesec

Green Lake, gramoznica Pleterje, Zeleno jezero ali pa kar štajersko morje – vse to so imena za okrog deset hektarjev neokrnjene narave v občini Kidričevo. Vredno obiska? Zagotovo.

Ana Lah1 mesec

Hrvaški turizem že v tem mesecu dosega nepričakovanih 70 odstotkov lanskega obiska. Najpopularnejša destinacija naj bi bil Vir, Pašman pa dosega število obiskov, ki je praktično enako lanskim.

Maruša Lubej1 mesec

Na kultnem splitskem stadionu Poljud je v sklopu adrenalinskega parka Skywalk Poljud po novem mogoče hoditi po strehi in se zanihati po jekleni vrvi.

Uredništvo2 meseca

FOTO in VIDEO: Če že slišimo za brod, si v mislih običajno naslikamo Prekmurje, le malokdo pa ve, da je brod mogoče najti veliko bližje Mariboru. Brod v Sladkem Vrhu vas na avstrijsko stran in nazaj popelje povsem brezplačno, če pa imate s seboj še kolo, so šentiljska občina in obmurske kolesarske poti na avstrijski strani kot nalašč za izlet.

Jerneja Potočnik2 meseca

Poletna sezona je že v polnem razmahu. Ker je letos poudarjen oddih v domačem okolju, vam predstavljamo nekaj možnosti za poletno sproščanje v bližini Maribora.

Veronika Pirman2 meseca

Dunajska gospodinjstva so za pomoč lokalnemu turizmu dobila bone za obisk kavarne ali restavracije, po zadnjih podatkih pa je bilo do sedaj unovčenih že za 10 milijonov evrov bonov.

Uredništvo2 meseca