Varnost je lahko v vaših rokah. Postanite del ekipe podjetja Protect!

Oglasno Sporočilo, 21.06.23 ob 07:11

Le redka so delovna mesta, kjer se lahko zares počutite kot super junak. V podjetju Protect se lahko. Pridružite se njihovi ekipi in prispevajte svoj delček k varnejšemu svetu!

Varnost je lahko v vaših rokah. Postanite del ekipe podjetja Protect!

Podjetje Protect slovi kot sodobno in visokokakovostno varnostno podjetje, ob tem pa je vredno dodati tudi, da je kvaliteta storitev tudi odraz izjemno spodbudnega in priložnosti polnega delovnega okolja. Del slednjega lahko postanete tudi vi, saj podjetje Protect medse vabi nove sodelavce.


Vašo prijavo na prosta delovna mesta v podjetju Protect pričakujejo na e-naslovu [email protected] s pripisom kadrovska služba PROTECT – Infra d.o.o ali preko kontaktnega obrazca tukaj.


Prav v teh dneh so na svoji spletni strani objavili nekaj zanimivih prostih delovnih mest, ki so lahko izvrstna odskočna deska za vašo karierno pot – in ki so lahko odlična priložnost, da se v svoji okolici pohvalite, da kot super junaki prispevate k bolj varnemu svetu! Preverite, za katera prosta delovna mesta gre!

1. Varnostni tehnik

Si za to delovno mesto? Za to delovno mesto pričakujejo kandidate z želeno izobrazbo na ravni srednje strokovne, srednje splošne ali srednje poklicne izobrazbe. Poleg tega so zahtevane komunikativnost, splošna razgledanost, volja do dela in poklica, vozniški izpit kategorije B, pasivno znanje vsaj enega tujega jezika ter lastnosti kot sta samostojnost in vztrajnost. Prijavijo se lahko tudi kandidati, ki jih delo zanima in nimajo opravljenega NPK varnostni tehnik.

Kaj te čaka? Na delovnem mestu Varnostni tehnik v Mariboru te čaka nameščanje in servisiranje alarmnih naprav, video nadzornih sistemov ter požarnih sistemov. Ponujajo stimulativno in individualno plačilo, zanimive in raznolike delovne procese, urejene delovne pogoje, možnost dodatnega strokovnega usposabljanja, osebne rasti in napredovanja ter redno zaposlitev za nedoločen čas po uspešno opravljenem poizkusnem delu.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

2. Varnostnik

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto varnostnik v Mariboru pričakujejo kandidate s pridobljenim certifikatom “NPK VARNOSTNIK”. Poleg tega so zahtevane komunikativnost, splošna razgledanost, volja do dela in poklica, vozniški izpit kategorije B, pasivno znanje vsaj enega tujega jezika ter lastnosti kot sta samostojnost in vztrajnost.


Namig: Podjetje Protect pomaga do pridobitve certifikata »NPK VARNOSTNIK«.


Kaj te čaka? Na tem delovnem mestu v Mariboru te čakajo zanimive in raznolike delovne naloge, stimulativno in individualno plačilo, urejeni delovni pogoji ter možnost dodatnega strokovnega usposabljanja, osebne rasti in napredovanja. Poleg tega ponujajo redno zaposlitev za nedoločen čas po uspešno opravljenem poizkusnem delu.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

3. Varnostnik – mobilno varovanje

Si za to delovno mesto? V podjetju iščejo kandidate, ki izpolnjujejo naslednje pogoje: pridobljen certifikat “NPK VARNOSTNIK”, komunikativnost in splošna razgledanost, voljo do dela in poklica, vozniški izpit B-kategorije, pasivno znanje vsaj enega tujega jezika ter lastnosti kot so samostojnost in vztrajnost.

PREBERITE ŠE: Katere so najbolj iskane veščine na trgu dela v letu 2023?

Kaj te čaka? V podjetju PROTECT – Infra d.o.o. te čaka zanimivo delo varnostnika v mobilnem varovanju, kjer boš odgovoren za varovanje in zagotavljanje varnosti. Delovne naloge vključujejo izvajanje varnostnih ukrepov, nadzor nad vstopom in izstopom oseb ter vozil, izvajanje varnostnih pregledov, vzdrževanje reda ter izvajanje varnostnih postopkov.

Delovni čas je urejen, podjetje pa nudi stimulativno in individualno plačilo, zanimive in raznolike delovne procese, urejene delovne pogoje ter možnost dodatnega strokovnega usposabljanja, osebne rasti in napredovanja. Po uspešno opravljenem poizkusnem delu je možna redna zaposlitev za nedoločen čas.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.