Nov mesec otvarja svež TOP ŠIHT izbor. Prosta delovna mesta na seznamu ponujajo nekaj za vsakogar! Poiščite med njimi svoje!

Prosta delovna mesta tega tedna so:

1. Fizioterapevt

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo dokončano ustrezno izobrazbo na ravni VI/1., VI/2. ali VII., zaželene pa so tudi delovne izkušnje. Poleg tega je potrebno imeti pogovorno znanje nemškega jezika, timsko orientiranost, natančnost in odgovornost. Lasten prevoz ni pogoj, vendar je zaželen, prav tako pa je potrebno imeti državljanstvo EU ali delovno dovoljenje za Avstrijo.

Kaj te čaka? V podjetju te čaka delo v rehabilitacijskih centrih, kjer boš opravljal delo v polnem delovnem času. Ponujamo dolgoročno zaposlitev za nedoločen čas s enomesečnim poskusnim delom. Mesečno plačilo bo po avstrijski kolektivni pogodbi minimalno 2500 € bruto. Poleg tega so zagotovljena urejeno zdravstveno in pokojninsko zavarovanje, dodatki ter 13. in 14. plača. Ponujamo tudi individualno svetovanje in podporo ter organizirano in financirano bivanje v primeru, da je kraj dela od vašega bivališča oddaljen več kot 120 km.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

2. Vodja prodajne ekipe Volvo car centra Maribor

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo najmanj V. stopnjo izobrazbe, zaželjeno ekonomsko smer. Prav tako je zaželeno, da imate vsaj 3 leta delovnih izkušenj v prodaji vozil, izkušnje na področju vodenja ter odlično poznavanje avtomobilskega trga premium znamk. Poleg tega je potrebno dobro komuniciranje v angleškem jeziku, poznavanje programskih orodij MS Office ter vozniško dovoljenje kategorije B.

Kaj te čaka? V podjetju VCAG d.o.o., ki je uvoznik in zastopnik znamke Volvo za področje osmih držav, te čaka delovno mesto vodje prodajne ekipe Volvo Car Centra Maribor. Vaše odgovornosti bodo vključevale vodenje in motiviranje prodajnega tima, spremljanje ciljev in napredka sodelavcev, skrb za osebni in prodajni razvoj vseh sodelavcev v prodaji, komunikacijo s kupci in poslovnimi partnerji, pripravo poročil s področja prodaje ter spremljanje zadovoljstva kupcev.

Ponujamo vam delo v dinamičnem kolektivu, odlično priložnost za karierni in osebni razvoj ter nabiranje izkušenj v mednarodnem okolju. Prav tako je vezan stimulativen finančni paket na vaš uspeh, uporaba službenega vozila, telefona in prenosnega računalnika, podpora pri uvajanju v novo delovno okolje, treningi in izobraževanja ter pogodba za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim obdobjem.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

3. Strateški nabavnik

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo končano višjo ali visoko šolo ekonomsko poslovne usmeritve (VI. ali VII. stopnja), vsaj 2 leti delovnih izkušenj s področja nabave, aktivno znanje nemškega in pasivno znanje angleškega jezika, zahtevno računalniško znanje v okolju Windows, poznavanje carinskih predpisov, samoiniciativnost, usmerjenost k rezultatom, sposobnost učinkovitega odločanja in konstruktivnega komuniciranja, sposobnost reševanja konfliktov, zanesljivost, samostojnost, natančnost, usmerjenost k interesom kupcev ter sposobnost analitičnega mišljenja in kreativnost.

Kaj te čaka? V podjetju je prosto delovno mesto samostojnega izvajalca nalog na področju nabave. Naloge vključujejo razvoj in izvedbo nabavnih strategij za podjetje, skrb za kontinuirano nabavo materialov in surovin, optimalno količino naročanja, iskanje in izvedbo nabavnih projektov za zniževanje stroškov, pogajanja z dobavitelji in sklepanje pogodb, sodelovanje v razvojnih projektih, spremljanje uspešnosti dobaviteljev in stalno izboljšanje, skrb za dobavitelje, pripravo in analizo alternativnih rešitev na področju nabave ter reševanje reklamacij dobaviteljev. Delovni čas je polni delovni čas.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

4. Terenski komercialist

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo dinamičnost, usmerjenost v prodajne rezultate, sposobnost prepoznavanja priložnosti ter pozitivno naravnanost pri iskanju rešitev.


Za vselej sveža in skrbno izbrana prosta delovna mesta spremljajte Maribor24.si TOP ŠIHT še naprej!


Kaj te čaka? V podjetju M&M INTERCOM, d.o.o. je prosto delovno mesto terenskega komercialista. Delovne naloge vključujejo pridobivanje novih strank in skrb za obstoječe, prejem povpraševanj in pripravo ponudb, sodelovanje pri razvoju in uvajanju novih produktov na trg, tehnično podporo kupcem ter izvajanje prezentacij. Delovno mesto zahteva terensko delo po celotni Sloveniji. Delovni čas je urejen, podjetje pa ponuja zaposlitev za nedoločen čas ter možnosti šolanja, dodatnega izobraževanja in rasti na strokovni in osebni ravni.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

5. Osebni asistent

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo pripravljenost na delo, vestnost pri delu, veselje do dela z ljudmi, prilagodljivost ter veljaven vozniški izpit B kategorije.

Kaj te čaka? V podjetju Zavod Brez ovir so.p. je prosto delovno mesto osebnega asistenta invalidni osebi. Delovne naloge vključujejo pomoč pri ohranjanju socialnih stikov, osebno nego, pomoč v gospodinjstvu ter delo in pomoč pri vsakodnevnih opravilih. Zaposlitev je redna, s skrajšanim delovnim časom 30 ur na teden, in traja od junija do konca avgusta. Oblika zaposlitve je zaposlitev za določen čas s trimesečnim poskusnim delom. Mesečno plačilo znaša med 900 in 1200 € bruto.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

6. Mobilni kulinarik – chef

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo izobrazbo na ravni IV. ali V. stopnje, delovne izkušnje v obdobju od 1 do 3 let ter izobrazbo kuharja, gostinskega ali živilskega tehnika. Zaželeno je dobro poznavanje trendov v kulinariki in najnovejših sodobnih tehnologij v kuhinji ter osnovno znanje orodij MS Office.

Prav tako je zahtevano znanje angleškega ali nemškega jezika, vozniški izpit kategorije B, odzivnost na hitre spremembe, fleksibilnost, komunikacijske sposobnosti ter sposobnost prilagajanja, samostojnega in timskega dela.

Kaj te čaka? Podjetje ESPADA d.o.o., uspešno slovensko podjetje s prehranskimi obrati po Sloveniji, išče nove sodelavce za delo mobilnega kulinarika na Štajerskem, Koroškem, Primorskem, Dolenjskem, Osrednjeslovenskem in Gorenjskem.

Delovne naloge vključujejo pomoč kuhinjam pri kuhanju, nadomeščanje vodij kuhinj, planiranje in organiziranje proizvodnega procesa, spoštovanje HACCAP pravil in pravil varnosti, občasno testiranje novih izdelkov ter kontrola kakovosti po različnih lokacijah. Delovni čas je polni delovni čas.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

7. IT inženir

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo visokošolsko izobrazbo ali magisterij s področja računalništva, informatike ali primerljivih področij, izkušnje v obdobju 4 do 5 let na primerljivi poziciji, širše razumevanje področij, kot so operacijski sistemi, programski jeziki, telefonski sistemi, rešitve v oblaku, poznavanje CRM sistemov ter vozniški izpit kategorije B. Prav tako je zahtevano znanje angleškega jezika.

Kaj te čaka? Podjetje JKPS d.o.o. išče sodelavca za delovno mesto, kjer bo odgovoren za zagotavljanje učinkovitega izvajanja internega CRM sistema v oblaku, infrastrukture ter podpornih aplikacij. Delovne naloge vključujejo nadzor, transformacijo ter implementacijo rešitev, usmerjanje ad-hoc ekipe, usklajevanje s globalno projektno skupino, izvajanje troubleshoot-a ter sodelovanje s preostalimi oddelki in zunanjimi izvajalci na globalni ravni. Delovni čas je polni delovni čas.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

8. Avtomehanik v Kia Centru Maribor

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo izobrazbo tehnične ali druge ustrezne smeri, zaželene delovne izkušnje, znanje uporabe diagnostičnih naprav, natančnost, vestnost, urejenost, željo po novih znanjih in izkušnjah ter vozniško dovoljenje kategorije B.

Katere so najbolj iskane veščine na trgu dela v letu 2023?

Kaj te čaka? V Kia Centru Maribor je na voljo prosto delovno mesto avtomehanika. Delovne naloge vključujejo vzdrževanje in popravila vozil Kia ter rabljenih vozil vseh znamk, odpravljanje poškodb, napak in okvar na vozilih, diagnostiko vozil ter seznanjanje s tehnično dokumentacijo. Delovni čas je urejen, zaposlitev je za nedoločen čas s 3-mesečnim poskusnim obdobjem, ponujajo pa tudi možnost izobraževanja in strokovnega razvoja ter stimulativno plačilo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

9. Računovodja v LP Mycron d.o.o.

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo najmanj VI. stopnjo izobrazbe ustrezne smeri, najmanj 5 let delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu, aktivno znanje angleščine ali nemščine, visoko razvite analitične sposobnosti, samostojnost, sistematičnost, organiziranost, timska naravnanost ter obvladanje orodij MS Office, pri čemer je poznavanje računovodskega sistema GoSoft prednost.

Kaj te čaka? V podjetju LP Mycron d.o.o. te čaka delovno mesto, kjer boš odgovoren za kontiranje vhodnih faktur, pripravo mesečnih IPIZ in bilanc stanja, mesečni obračun DDV, pripravo poročil in statistik (notranjih/zunanjih), pripravo zaključnega računa (AJPES, DDPO, revidirano letno poročilo), pripravo podatkov za letno revizijsko poročilo in usklajevanje z zunanjimi institucijami, vodenje registra osnovnih sredstev, knjigovodsko spremljanje zalog in proizvodnje, spremljanje in nadzor terjatev in obveznosti, pripravo internih predpisov in pravil na področju financ in računovodstva ter samostojno delo v skladu z vsemi ustreznimi računovodskimi, finančnimi, davčnimi in drugimi predpisi in zakoni. Delovni čas je polni delovni čas.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!