TOP ŠIHT: Plinarna Maribor, Novogradnje Maribor, Impol, Nomnio, Jack & Joe …

Uredništvo , 14.09.23 ob 03:30

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat TOP ŠIHT izbor vabi k delu v številnih priznanih lokalnih podjetjih. Bo katero izmed 12 prostih delovnih mest vaše?

TOP ŠIHT: Plinarna Maribor, Novogradnje Maribor, Impol, Nomnio, Jack & Joe …

Čakaš na znak za menjavo službe? Ga? Potem je tokratni TOP ŠIHT izbor zate. Da, res. Naj bo september priložnost za nov korak v tvoji karieri! Se vidiš pri gradnji prihodnosti Maribora? Na drugi strani najbolj okusnih krožnikov v našem mestu? V priznanem varnostnem podjetju? V mladem tehnološkem podjetju globalnega kalibra?

Preveri tokratni TOP ŠIHT izbor in prosta delovna mesta tega tedna!

Delo v ekipi Novogradnje Maribor

Odprte pozicije vključujejo:

  • Vodja del (dipl. inž. grad.), ki bo kot odgovorni vodja del zagotavljal uspešno realizacijo najpomembnejših projektov.
  • Pomočnik vodje del, ki bo skrbel za koordinacijo in organizacijo dela na gradbiščih.
  • Delovodja, z nalogo usmerjanja in tehnične pomoči izvršnim ekipam na gradbišču.
  • Nadzornik gradnje večstanovanjskih stavb, ki bo zagotavljal, da vsi objekti ustrezajo najvišjim tehničnim in zakonskim standardom.

»Če ste pripravljeni biti del sprememb in soustvarjati prihodnost Maribora, vas vabimo, da se pridružite našemu timu. Vaše prošnje z življenjepisom lahko pošljete na naslov Novogradnje Maribor d.o.o., Glavni trg 18, 2000 Maribor ali na e-mail: [email protected] povabijo.

Delo v Jack & Joe

Priljubljeni mariborski restavraciji Jack & Joe BBQ and Pizza in pa Jack & Joe Steak and Burger Club v svojo ekipo mojstrov vabita:

  • Picopeka ali picopekinjo (Jack and Joe BBQ and Pizza),
  • Žar mojstra ali mojstrico (Jack and Joe BBQ and Pizza) ter
  • Mojstra ali mojstrico za solate in sladice (Jack and Joe Steak and Burger Club).

Vodja varnostne operative

Kje? Protect

Si za to delovno mesto? Če imate večletne izkušnje s podobnim delom in vodenjem ekip, ste organizirani, natančni ter imate znanje na področju varnosti in varovanja, vas vabimo k prijavi na delovno mesto vodja varnostne operative (m/ž) v podjetju PROTECT – Infra d.o.o.

Kaj te čaka? Vaše naloge vključujejo strateško vodenje prodajne in operativno/logistične podpore poslovanju. Vodili boste ekipo 150 sodelavcev, optimizirali delovne procese, izvajali naloge logistike varovanja in skrbeli za pravilno izvedbo varnostnih storitev ter skladnost z zakonodajo. Prav tako boste odgovorni za sodelovanje v procesu sistema kakovosti, izdelavo internih aktov in zagotavljanje učinkovitosti dela.

V podjetju ponujajo vodstveno pozicijo v uspešnem podjetju, redno zaposlitev s poskusnim delom, možnost osebnega in kariernega razvoja, stimulativno plačilo, fleksibilno delovno okolje ter spodbujanje športnih aktivnosti ali drugih oblik sproščanja.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Delo v proizvodnji  (m/ ž/ s)

Kje? Lannach

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata, ki je natančen, odgovoren in zanesljiv, ima po možnosti izkušnje v proizvodnji, je pripravljen na 3-izmensko delo in delo v nadurah, ima pogovorno znanje nemškega jezika na ravni B1, vozniško dovoljenje B kategorije in lasten prevoz.

Kaj te čaka? Tvoje naloge na delovnem mestu v proizvodnji bodo montaža in sestavljanje na liniji ter upravljanje stroja.

Kandidat si lahko na delovnem mestu obeta zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja, plačilo za to delovno mesto je 2.526.86 € bruto/mesec, zaposleni pa dobi tudi dodatek na izmensko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se na [email protected] ali na 0043664806768000.

Monter

Kje? Plinarna Maribor

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata, ki ima najmanj IV. stopnjo tehnične smeri (zaželena V. stopnja) izobrazbe, A-test za varjenje in/ali spajanje in/ali druge postopke spajanja (zadoščajo ročne spretnosti, ateste bo izbrani kandidat opravil v roku enega leta), vozniški izpit B kategorije, 3 leta delovnih izkušenj (zaželeno) ter skrb za visoko strokovnost v skladu z navodili nadrejenega ter varovanje zdravja in požarno varnost.

Kaj te čaka? Tvoj delovni dan bo tesno povezan z izvajanjem različnih plinsko instalacijskih in montažnih del (servisiranje, vzdrževanje, čakajo pa te tudi redni pregledi in preizkusi, kontrola tlačne opreme, primopredaje in zagoni sistemov, skrb za tehnično dokumentacijo in evidence) na plinskih napravah, omrežju, instalacijah in trošilih za vse vrste plina.

Delo bo potekalo v dopoldanskem času, na terenu, pretežno v zaprtih prostorih (hiše, stanovanja, poslovni prostori).

Ponujajo urejen delovni čas, ob zanesljivi plači tudi letno nagrado, vključitev v pokojninski sklad, vzpodbudno in zanesljivo delovno okolje ter možnost osebnega razvoja in pridobivanja novih znanj.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Predstavi se z vlogo (in dokazili) na e-naslov [email protected] do 8. 10. 2023.     

Embedded inženir

Kje? Nomnio

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidat, ki ima delovno znanje z različnimi tehnikami testiranja, kot so testiranje uporabniškega vmesnika, avtomatizirano testiranje, razvojne strategije, ki temeljijo na testiranju, in drugo, ki ima znanje za zagotavljanje kakovosti (QA), pozna orodja in procese za zagotavljanje kakovosti programske opreme, je kritični mislec …

Kaj te čaka? Kot Embedded inženir boš odgovoren za analizo zahtev, testiranje izdelkov in odkrivanje težav s programsko opremo pred lansiranjem izdelka. Tvoje naloge bodo med drugim testiranje izdelkov in ugotavljanje pomanjkljivosti, iskanje rešitve za ugotovljene težave z izdelkom, raziskovanje o kakovosti izdelkov, da bi izboljšali in dosegli večje zadovoljstvo strank, načrtovanje, ustvarjanje in upravljanje celotne strategije za načrtovanja kakovosti …

Obeta se ti transparenten razpon plač glede na izkušnje in odgovornosti, zaposlitev za nedoločen čas za polni delovni čas s poglobljeno 3-mesečno poskusno dobo, najvišja izplačila v okviru nadomestila za prehrano in prevoz ter največje izplačilo letnega regresa, agilno in motivacijsko okolje, dinamično delo v mladem, kreativnem timu, strukturiran program uvajanja in mentoriranja, skozi katerega se boste spoznali s tehnologijo, orodji in pristopi, ki jih uporabljamo za načrtovanje naprednih in inovativnih rešitev, možnost osebnega in kariernega razvoja, možnosti dodatnega usposabljanja in izobraževanja in še veliko več.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Posluževalec CNC strojev

Kje? Impol

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata, ki ga odlikujejo triletna ali štiriletna izobrazba tehnične smeri, delovne izkušnje vsaj 6 mesecev, usposobljenost za vožnjo z viličarjem in za upravljanje mostnih dvigal, sposobnost medsebojne komunikacije, vestnost, poštenost in pripadnost družbi, natančnost in ažurnost …

Kaj te čaka? Pri družbi Impol FinAl, d.o.o., te čaka delo kot Posluževalec CNC strojev, vključno z nastavitvijo strojev, zagonom ter izvajanjem operacij v skladu z navodili sistema kakovosti, sistema ravnanja z okoljem in sistema vodenja poklicnega zdravja in varnosti, aktivno sodelovanje pri odpravi napak v primeru zastojev, izvajanje meritev izdelkov in še veliko več!

Obetajo se ti zaposlitev za določen čas (z možnostjo podaljšanja), delo v treh izmenah, zaposlitev za polni delovni čas; ob doseganju dobrih poslovnih rezultatov izplačilo božičnice in 13. plače, izplačilo regresa nad državnim povprečjem, nagrajevanje koristnih predlogov, dodatek za pokojninsko varčevanje, organizacija dogodkov (zimske in poletne športne igre, obdarovanje otrok ob božiču, podelitve priznanj inovatorjem in jubilantom, dan družin…) …

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!