Ni vam treba neprestano oprezati za zanimivimi delovnimi mesti, saj številni zaposlitveni portali ponujajo možnost nalaganja življenjepisa, preko katerega delo najde vas. Kako?

Pošiljanje prošnje in prijav na prosta delovna mesta je lahko zelo zamuden proces, s katerim se sooča precej trenutnih iskalcev zaposlitve. Nenehni zaposlitveni razgovori, vedno enaka vprašanja, čakanje na odločitev … Naporno in, priznajmo si, včasih tudi malo dolgočasno.

Prav zato številni zaposlitveni portali uvajajo nekaj bolj učinkovitega – možnost, da na portal naložite svoj življenjepis, svoje motivacijsko pismo in vse ostale potrebne dokumente, glede na vaše navedene izkušnje, želje in izobrazbo pa bo nato sistem sam ali pa referenti zaposlitvenega portala preverili, katera prosta delovna mesta ustrezajo vašemu profilu, vaš življenjepis pa bodo nato po vašem soglasju morebitnemu bodočemu delodajalcu tudi poslali.

Naložite svoj življenjepis … in počakajte na svoj TOP ŠIHT

Eden takih portalov je tako tudi mednarodni zaposlitveni portal Hofmann Personal, ki poleg številnih priložnosti za zaposlitev, ki jih lahko iščete glede na področje dela, kraj zaposlovanja in podobno, ponuja tudi poseben zavihek, na katerem lahko oddate svoj življenjepis ter tako poskrbite, da se bo vaše ime znašlo na »pravi mizi«.

TOP ŠIHT namig

Iskalci zaposlitve lahko svoj življenjepis shranijo na portalu in ga kadarkoli posodobijo. To je priročno, ko se spreminjajo kvalifikacije ali izkušnje.

Ob tem pa lahko še vedno pobrskate po obširni ponudbi prostih delovnih mest, ki marsikoga premamijo že zato, ker gre za delovna mesta v sosednji Avstriji.


Svoj življenjepis lahko na Hofmann Personal naložite z nekaj kliki, nato pa vam ostane le čakanje na to, da se pojavi delovno mesto povsem po vaši meri in po vaših željah. Oddajte svoj življenjepis tukaj.


Portal Hofmann Personal namreč na enem mestu ponuja skoraj 1000 prostih delovnih mest, ki zajemajo različna področja in profile. Ne glede na to, ali vas zanima proizvodnja, storitveni sektor, administracija ali katera druga panoga, imate na tem portalu širok nabor možnosti za vsako izbiro, med delovnimi mesti pa lahko brskate tako glede na panogo kot glede na kraj delovnega mesta.

Poleg tega lahko iskalci v primeru kakršnihkoli kariernih vprašanj ali dvomov komunicirajo s strokovnjaki v podjetju Hofmann Personal, ki nudijo nasvete in podporo v procesu iskanja zaposlitve, na portalu pa je mogoče najti tudi zavihek s številnimi uporabnimi kariernimi nasveti.

Preverite nekaj prostih delovnih mest portala Hofmann Personal!

Delo v proizvodnji (m/ ž/ s)

Kje? Gradec

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata, ki je natančen, zanesljiv, odgovoren in pripravljen na dvoizmensko delo ter ima morebiti tudi izkušnje v proizvodnji. Od kandidata pričakujejo tudi pogovorno znanje nemškega jezika na B1 ravni, vozniško dovoljenje B kategorije ter lasten prevoz.

Kaj te čaka? Delo na tem delovnem mestu bo obsegalo delo v proizvodnji, montažo oziroma sestavljanje posameznih komponent, upravljanje stroja, izvajanje kontrole in podobno.

Na delovnem mestu lahko pričakujete zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja, plačilo v vrednosti je 2.526.86 € bruto/mesec ter dodatek na izmensko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se na [email protected] ali na 0043664806768000.

Delo v proizvodnji  (m/ ž/ s)

Kje? Lannach

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata, ki je natančen, odgovoren in zanesljiv, ima po možnosti izkušnje v proizvodnji, je pripravljen na 3-izmensko delo in delo v nadurah, ima pogovorno znanje nemškega jezika na ravni B1, vozniško dovoljenje B kategorije in lasten prevoz.

Kaj te čaka? Tvoje naloge na delovnem mestu v proizvodnji bodo montaža in sestavljanje na liniji ter upravljanje stroja.

Kandidat si lahko na delovnem mestu obeta zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja, plačilo za to delovno mesto je 2.526.86 € bruto/mesec, zaposleni pa dobi tudi dodatek na izmensko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se na [email protected] ali na 0043664806768000.

Viličarist (m/ ž/ s)

Kje? Gradec

Si za to delovno mesto? Delo bo obsegalo upravljanje z viličarjem, dovoz in odvoz materiala in izdelkov, nakladanje in razkladanje ter skladiščenje materiala in izdelkov, skrb za čistočo in urejenost delovnega prostora ter pregled in kontrolo dobavnic.

Kaj te čaka? V podjetju si želijo kandidata z izpitom in izkušnjami vožnje viličarja, ki je natančen, odgovoren in zanesljiv, je sposoben timskega dela, ima dobro znanje nemškega jezika na ravni B2, vozniško dovoljenje B kategorije in lasten prevoz ter je pripravljen na nadure in dvoizmensko delo.,

Kandidat si lahko obeta zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja, plačilo v višini 2.526,86 € bruto/mesec ter dodatek na izmensko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se na [email protected] ali na 0043664806768000.