TOP ŠIHT namig za učinkovito iskanje zaposlitve: portal Hofmann Personal

Oglasno Sporočilo, 18.08.23 ob 08:21

Iskanje nove zaposlitve je lahko včasih skoraj kot bi se sprehajali skozi labirint. Kje začeti? Rešitev za tiste, ki iščete bolj usmerjen pristop, je priljubljen portal Hofmann Personal.

TOP ŠIHT namig za učinkovito iskanje zaposlitve: portal Hofmann Personal

Ta bo všeč predvsem tistim, ki se spogledujejo s prostimi delovnimi mesti čez mejo … Gre za spletno platformo, ki pomaga povezati iskalce zaposlitve s pravimi delovnimi mesti – preprosto in učinkovito.

Portal Hofmann Personal je spletna platforma, ki povezuje podjetja, ki iščejo nove zaposlene, in posameznike, ki iščejo nove priložnosti.

Portal ponuja široko paleto delovnih mest v različnih panogah in sektorjih, kar omogoča iskalcem zaposlitve, da poiščejo položaje, ki ustrezajo njihovim veščinam, izkušnjam in interesom.

Enostaven način iskanja zaposlitve

Ena od glavnih prednosti uporabe portala Hofmann Personal je enostavnost iskanja zaposlitve. Iskalci lahko uporabljajo različne filtre, kot so področje dela, lokacija, izkušnje in veščine, da zožijo izbiro na tiste delovne položaje, ki jih najbolj zanimajo. To pomeni, da lahko hitro najdejo tisto, kar iščejo, brez nepotrebnega iskanja med neprimernimi možnostmi.

Personalizirana izkušnja za iskalce

Hofmann Personal ponuja tudi možnost, da iskalci ustvarijo svoj profil, naložijo življenjepis in se prijavijo na prosta delovna mesta. To omogoča personalizirano izkušnjo, ki temelji na posameznikovih željah in potrebah. Poleg tega lahko iskalci komunicirajo s strokovnjaki v podjetju Hofmann Personal, ki nudijo nasvete in podporo v procesu iskanja zaposlitve.

PREBERITE ŠE: Iščete prosta delovna mesta v Avstriji? Kje jih najti?

Za delodajalce: Enostavno iskanje talentov

Poleg iskalcev zaposlitve je Hofmann Personal tudi odlično orodje za delodajalce, ki iščejo nove talente. Delodajalci lahko objavijo prosta delovna mesta, pregledajo prijave in izberejo kandidate, ki najbolje ustrezajo njihovim zahtevam. To omogoča učinkovito iskanje kvalificiranih posameznikov, ki bi se pridružili njihovemu timu.

Zanesljiv vir zaposlitvenih priložnosti

Hofmann Personal se ponaša z bogato zbirko delovnih mest v različnih sektorjih. S svojo dolgoletno izkušnjo in ugledom v industriji je portal postal zanesljiv vir zaposlitvenih priložnosti za iskalce zaposlitve v različnih fazah svoje kariere.

Viličarist

 1. Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo:
 • Izpit in izkušnje z vožnjo viličarja.
 • Natančnost in odgovornost.
 • Pripravljenost na 3-izmensko delo.
 • Pripravljenost na nadure.
 • Sposobnost timskega dela.
 • Dobro govorno in pisno znanje nemškega jezika (B2).
 • Vozniško dovoljenje kategorije B in lasten prevoz.
 1. Kaj te čaka? Na Hofmann Personal te čaka delovno mesto “Viličarist (m/ž/s)” v Lebringu, kjer bodo tvoje naloge:
 • Dostava na montažni trak z viličarjem.
 • Vožnja z vlačilcem.
 • Nakladanje in razkladanje tovornih vozil.
 • Pregled in kontrola dobavnic.

Obeta se ti zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja. Plačilo za to delovno mesto je 2.654,63 € bruto/mesec + dodatek na izmensko delo.

 1. Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Če si zainteresiran_a za to delovno mesto, se lahko prijaviš na naslov [email protected] ali obiščeš spletno stran www.hofmann-personal.at.

Karierna pot ni preprosta, a je lahko lažja

Iskanje zaposlitve ni vedno enostavno, vendar lahko uporaba portala Hofmann Personal ta proces bistveno olajša. S svojo preprosto in pregledno platformo, personaliziranimi funkcijami in široko paleto delovnih mest postaja ta portal nepogrešljiv pripomoček za tiste, ki iščejo novo karierno priložnosti – še posebej za tiste, ki si želijo svojo karierno pot nadgraditi z delovnim mesto čez mejo!