Prosta delovna mesta čez mejo sodijo med najbolj zaželena trenutno, a ni vseeno, kje jih iščete. Danes zato z vami delimo priznan avstrijski portal, na katerem boste našli več kot 1100 objavljenih zaposlitev.

Hofmann Personal

Trenutno je ponudba prostih delovnih mest zares obširna, zato je včasih prav težko razbrati, kje najti dobro prosto delovno mesto, ki ustreza ne le vašim kvalifikacijami, ampak predvsem vašim željam. Naloga je še nekoliko težja, ko gre za iskanje prostih delovnih mestih v Avstriji, kjer zaposlitvenih portalov ne poznamo tako dobro.

Zato danes delimo z vami TOP ŠIHT namig – preverjen in kakovosten zaposlitveni portal, ki omogoča preprosto in hitro iskanje prostih delovnih mest tudi v naši okolici, portal pa hkrati zagotavlja pravično plačilo, hitro in osebno svetovanje ter prisotnost po celotni Avstriji.

Gre za Hofmann Personal, podjetje, ki že več kot 30 let skrbi za to, da vsak kandidat najde ustrezno zaposlitev.

Preverite prosta delovna mesta portala Hofmann Personal tukaj!

Pravično plačilo

V okviru začasne zaposlitve vas Hofmann Personal zaposli za nedoločen čas in za nedoločen čas. Prejeli boste kolektivno pogodbo, ki vam zagotavlja običajne socialne ugodnosti ter dopustniške in božične dodatke. Glede na panogo boste prejeli tudi dodatne bonuse.

Hitro in osebno svetovanje

Vsako prijavo v podjetju Hofmann Personal obravnavajo hitro. Od prejema vaših dokumentov do prvega razgovora minejo največ trije dnevi. Če je pravo delovno mesto na voljo takoj, lahko pogosto začnete že naslednji dan ali v enem tednu. Praviloma so prosta delovna mesta pripravljena, ko ste vi.

Močna mreža

Z 18 podružnicami je Hofmann Personal doma po vsej Avstriji in je dejavno v skoraj vseh sektorjih. So močan kadrovski partner številnih privlačnih in priznanih podjetij, ki prosta delovna mesta pogosto zapolnijo izključno preko Hofmann Personal.

5 izbranih prostih delovnih mest

Tako smo tokrat za vas prebrskali prosta delovna mesta portala Hofmann Personal ter izbrali nekaj izstopajočih, ki jih podelimo z vami, še več prostih delovnih mest, ki vas peljejo čez mejo, pa lahko poiščete tukaj.

Avtoličar (m/ ž/ s)

Kje? Gradec

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata z zaključeno izobrazbo smeri avtoličar, ki je hkrati natančen, zanesljiv, odgovoren in ima ročne spretnosti, je pripravljen na triizmensko delo, je pripravljen delati nadure, ima dobro znanje nemškega jezika (vsaj B1), vozniško dovoljenje B kategorije ter lasten prevoz.

Kaj te čaka? Tvoje naloge na delovnem mestu avtoličarja bodo lakiranje različnih komponent, priprava ter mešanje barv, odstranjevanje lepilne folije, nadzorovanje, nastavljanje ter vzdrževanje naprav, ki se uporabljajo pri delu, izpolnjevanje delovne dokumentacije …

Podjetje ponuja zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja, plačilo v vrednosti 3.096.54 € bruto/mesec ter dodatek na izmensko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se na [email protected] ali na 0043664806768000.

Delo v proizvodnji (m/ ž/ s)

Kje? Gradec

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata, ki je natančen, zanesljiv, odgovoren in pripravljen na dvoizmensko delo ter ima morebiti tudi izkušnje v proizvodnji. Od kandidata pričakujejo tudi pogovorno znanje nemškega jezika na B1 ravni, vozniško dovoljenje B kategorije ter lasten prevoz.

Kaj te čaka? Delo na tem delovnem mestu bo obsegalo delo v proizvodnji, montažo oziroma sestavljanje posameznih komponent, upravljanje stroja, izvajanje kontrole in podobno.

Na delovnem mestu lahko pričakujete zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja, plačilo v vrednosti je 2.526.86 € bruto/mesec ter dodatek na izmensko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se na [email protected] ali na 0043664806768000.

Delo v proizvodnji (m/ ž/ s)

Kje? Lannach

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata, ki je natančen, odgovoren in zanesljiv, ima po možnosti izkušnje v proizvodnji, je pripravljen na 3-izmensko delo in delo v nadurah, ima pogovorno znanje nemškega jezika na ravni B1, vozniško dovoljenje B kategorije in lasten prevoz.

Kaj te čaka? Tvoje naloge na delovnem mestu v proizvodnji bodo montaža in sestavljanje na liniji ter upravljanje stroja.

Kandidat si lahko na delovnem mestu obeta zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja, plačilo za to delovno mesto je 2.526.86 € bruto/mesec, zaposleni pa dobi tudi dodatek na izmensko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se na [email protected] ali na 0043664806768000.

Delo v proizvodnji (m/ ž/ s)

Kje? Lebring

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata, ki ima po možnosti že nekaj izkušenj v proizvodnji, je natančen, odgovoren, zanesljiv in ima ročne spretnosti ter je pripravljen na 3-izmensko delo ter delo z nadurami, ima dobro znanje nemškega jezika na ravni B1, vozniško dovoljenje B kategorije in lasten prevoz.

Kaj te čaka? Delo v proizvodnji bo obsegalo montažo oziroma sestavljanje posameznih komponent, upravljanje stroja ter izvajanje kontrole.

prosta delovna mesta Avstrija

Kandidat si lahko obeta zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja, plačilo 2.526.86 € bruto/mesec ter dodatek na izmensko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se na [email protected] ali na 0043664806768000.

Viličarist (m/ ž/ s)

Kje? Gradec

Si za to delovno mesto? Delo bo obsegalo upravljanje z viličarjem, dovoz in odvoz materiala in izdelkov, nakladanje in razkladanje ter skladiščenje materiala in izdelkov, skrb za čistočo in urejenost delovnega prostora ter pregled in kontrolo dobavnic.

Kaj te čaka? V podjetju si želijo kandidata z izpitom in izkušnjami vožnje viličarja, ki je natančen, odgovoren in zanesljiv, je sposoben timskega dela, ima dobro znanje nemškega jezika na ravni B2, vozniško dovoljenje B kategorije in lasten prevoz ter je pripravljen na nadure in dvoizmensko delo.,

Kandidat si lahko obeta zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja, plačilo v višini 2.526,86 € bruto/mesec ter dodatek na izmensko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se na [email protected] ali na 0043664806768000.