Avtoličar, vodja varnostne operative, delo v Štajerskem avto domu, sodelovanje pri gradnji prihodnosti Maribora, delo na različnih lokacijah v Avstriji … Vse to in še več prinaša tokratni tedenski TOP ŠIHT izbor! Preverite izbrana prosta delovna mesta!

Vodja varnostne operative

Kje? Protect

Si za to delovno mesto? Če imate večletne izkušnje s podobnim delom in vodenjem ekip, ste organizirani, natančni ter imate znanje na področju varnosti in varovanja, vas vabimo k prijavi na delovno mesto vodja varnostne operative (m/ž) v podjetju PROTECT – Infra d.o.o.

Kaj te čaka? Vaše naloge vključujejo strateško vodenje prodajne in operativno/logistične podpore poslovanju. Vodili boste ekipo 150 sodelavcev, optimizirali delovne procese, izvajali naloge logistike varovanja in skrbeli za pravilno izvedbo varnostnih storitev ter skladnost z zakonodajo. Prav tako boste odgovorni za sodelovanje v procesu sistema kakovosti, izdelavo internih aktov in zagotavljanje učinkovitosti dela.

V podjetju ponujajo vodstveno pozicijo v uspešnem podjetju, redno zaposlitev s poskusnim delom, možnost osebnega in kariernega razvoja, stimulativno plačilo, fleksibilno delovno okolje ter spodbujanje športnih aktivnosti ali drugih oblik sproščanja.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Prosto delovno mesto Kontrolor na tehničnih pregledih v Štajerskem avto domu – prijavi se tukaj.

Avtoličar (m/ ž/ s)

Kje? Gradec

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata z zaključeno izobrazbo smeri avtoličar, ki je hkrati natančen, zanesljiv, odgovoren in ima ročne spretnosti, je pripravljen na triizmensko delo, je pripravljen delati nadure, ima dobro znanje nemškega jezika (vsaj B1), vozniško dovoljenje B kategorije ter lasten prevoz.

Kaj te čaka? Tvoje naloge na delovnem mestu avtoličarja bodo lakiranje različnih komponent, priprava ter mešanje barv, odstranjevanje lepilne folije, nadzorovanje, nastavljanje ter vzdrževanje naprav, ki se uporabljajo pri delu, izpolnjevanje delovne dokumentacije …

Podjetje ponuja zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja, plačilo v vrednosti 3.096.54 € bruto/mesec ter dodatek na izmensko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se na [email protected] ali na 0043664806768000.

Delo v Jack & Joe

Priljubljeni mariborski restavraciji Jack & Joe BBQ and Pizza in pa Jack & Joe Steak and Burger Club v svojo ekipo mojstrov vabita:

  • Picopeka ali picopekinjo (Jack & Joe BBQ and Pizza),
  • Žar mojstra ali mojstrico (Jack & Joe BBQ and Pizza) ter
  • Mojstra ali mojstrico za solate in sladice (Jack & Joe Steak and Burger Club).

Delo v proizvodnji (m/ ž/ s)

Kje? Gradec

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata, ki je natančen, zanesljiv, odgovoren in pripravljen na dvoizmensko delo ter ima morebiti tudi izkušnje v proizvodnji. Od kandidata pričakujejo tudi pogovorno znanje nemškega jezika na B1 ravni, vozniško dovoljenje B kategorije ter lasten prevoz.

Kaj te čaka? Delo na tem delovnem mestu bo obsegalo delo v proizvodnji, montažo oziroma sestavljanje posameznih komponent, upravljanje stroja, izvajanje kontrole in podobno.

Na delovnem mestu lahko pričakujete zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja, plačilo v vrednosti je 2.526.86 € bruto/mesec ter dodatek na izmensko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se na [email protected] ali na 0043664806768000.

Delo v proizvodnji  (m/ ž/ s)

Kje? Lannach

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata, ki je natančen, odgovoren in zanesljiv, ima po možnosti izkušnje v proizvodnji, je pripravljen na 3-izmensko delo in delo v nadurah, ima pogovorno znanje nemškega jezika na ravni B1, vozniško dovoljenje B kategorije in lasten prevoz.

Kaj te čaka? Tvoje naloge na delovnem mestu v proizvodnji bodo montaža in sestavljanje na liniji ter upravljanje stroja.

Kandidat si lahko na delovnem mestu obeta zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja, plačilo za to delovno mesto je 2.526.86 € bruto/mesec, zaposleni pa dobi tudi dodatek na izmensko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se na [email protected] ali na 0043664806768000.

Prosta delovna mesta se obetajo tudi v ekipi Novogradnje Maribor

Odprte pozicije vključujejo:

  • Vodja del (dipl. inž. grad.), ki bo kot odgovorni vodja del zagotavljal uspešno realizacijo najpomembnejših projektov.
  • Pomočnik vodje del, ki bo skrbel za koordinacijo in organizacijo dela na gradbiščih.
  • Delovodja, z nalogo usmerjanja in tehnične pomoči izvršnim ekipam na gradbišču.
  • Nadzornik gradnje večstanovanjskih stavb, ki bo zagotavljal, da vsi objekti ustrezajo najvišjim tehničnim in zakonskim standardom.

»Če ste pripravljeni biti del sprememb in soustvarjati prihodnost Maribora, vas vabimo, da se pridružite našemu timu. Vaše prošnje z življenjepisom lahko pošljete na naslov Novogradnje Maribor d.o.o., Glavni trg 18, 2000 Maribor ali na e-mail: [email protected] povabijo.

Delo v proizvodnji (m/ ž/ s)

Kje? Lebring

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata, ki ima po možnosti že nekaj izkušenj v proizvodnji, je natančen, odgovoren, zanesljiv in ima ročne spretnosti ter je pripravljen na 3-izmensko delo ter delo z nadurami, ima dobro znanje nemškega jezika na ravni B1, vozniško dovoljenje B kategorije in lasten prevoz.

Kaj te čaka? Delo v proizvodnji bo obsegalo montažo oziroma sestavljanje posameznih komponent, upravljanje stroja ter izvajanje kontrole.

Kandidat si lahko obeta zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja, plačilo 2.526.86 € bruto/mesec ter dodatek na izmensko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se na [email protected] ali na 0043664806768000.

Viličarist (m/ ž/ s)

Kje? Gradec

Si za to delovno mesto? Delo bo obsegalo upravljanje z viličarjem, dovoz in odvoz materiala in izdelkov, nakladanje in razkladanje ter skladiščenje materiala in izdelkov, skrb za čistočo in urejenost delovnega prostora ter pregled in kontrolo dobavnic.

Kaj te čaka? V podjetju si želijo kandidata z izpitom in izkušnjami vožnje viličarja, ki je natančen, odgovoren in zanesljiv, je sposoben timskega dela, ima dobro znanje nemškega jezika na ravni B2, vozniško dovoljenje B kategorije in lasten prevoz ter je pripravljen na nadure in dvoizmensko delo.,

Kandidat si lahko obeta zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja, plačilo v višini 2.526,86 € bruto/mesec ter dodatek na izmensko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se na [email protected] ali na 0043664806768000.