So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat vse od priložnosti za delo na luksuzni križarki do drugih dobro plačanih zaposlitev, ki obljubljajo celo 13. in 14. plačo!

Za marsikoga je delo v tujini karierni cilj, o katerem sanja že od malih nog. Prav zato smo prebrskali ponudbo prostih delovnih mest, pri katerih lahko pogledate čez meje domače države in izkoristite karierne izzive, ki jih ponuja spodnji seznam zelo raznolikih in privlačnih delovnih mest. Je med njimi vaš TOP ŠIHT?

1. Delo na petzvezdičnih križarkah po Evropi

Si za to delovno mesto? Če te mika svet Michelinovih restavracij, luksuznih hotelov in petzvezdičnih križark, so naslednje karierne priložnosti kot nalašč zate. Posredniška družba namreč za Viking River Cruises išče kar nekaj novih sodelavcev za naslednje oddelke: kuhinja (pomočnik glavnega kuharja, linijski kuhar, kuhar začetnik, pomivalec posode), hrana in pijača (natakar, barman), gospodinjstvo in recepcija (skrbnik gostov).

Delo bo potekalo prihodnji sezoni, od kandidatov pa si v družbi želijo poklicne izkušnje na delovnem mestu, za katero se prijavljate; možnost začetka poklicne poti v gostinstvu na petzvezdični križarki, dobro znanje angleščine, zlasti v smislu sporazumevanja; sposobnost dela v skupini; razpoložljivost in prilagodljivost, kar zadeva urnik dela/delo v izmenah ter empatičnost in veselje do stikov s potniki.

Kaj te čaka? Vse z izkušnjami čakajo brezplačna nastanitev; brezplačna prehrana; stroški prvega in zadnjega potovanja v sezoni na križarko in nazaj bodo po uspešno končani poskusni dobi povrnjeni; dodatek ob koncu sezone, dobra plača in podobno, medtem ko bodo za vse brez izkušenj v družbi poskrbeli tudi za ustrezno začetno usposabljanje in hitro pridobivanje izkušenj.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

2. Vodja električarjev

Si za to delovno mesto? Izkušen električar z znanjem nemščine? Morda lahko vodja električarjev v Avstriji postaneš prav ti! V podjetju si želijo kandidata,  ki ima 4 – 5 let izkušenj, najmanj IV. stopnjo izobrazbe (električar, elektromonter, elektrotehnik), dobro znanje nemškega jezika, zanesljivost, delavnost in odgovornost, vozniški izpit B- kategorije …

Kaj te čaka? Tvoje delovne naloge bodo obsegale zadolžitve kot so komunikacija z vodjo gradbišča naročnika, vodenje manjšega teama električarjev in pomočnikov, izvajanje elekroinštalacij po načtru, obnova elektro inštalacij, branje elektro načrtov, samostojna montaža, sestava in priklop elektro omar, ostala dela po navodilu nadrejenih …

Pričakuješ lahko zaposlitev za polni delovni čas s 3-mesečnim poskusnim delom, stimulativno plačilo po dogovoru, zagotovljena pa sta tako prevoz s službenim vozilom kot nastanitev.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

3. Sistemski administrator

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata s poznavanjem ERP sistemov (IBM iSeries, AS400), izkušnjami s podatkovnimi bazami (SQL), ki ga odlikujejo tudi samostojnost, natančnost, strukturiran način dela, analitično razmišljanje, organizacijske sposobnosti in prevzemanje odgovornosti ter znanje nemškega jezika.

Kaj te čaka? Čakajo te naloge kot so izdelava in izvedba analiz podatkov (SQL, Excel, IBM iSeries, AS400), upravljanje in administracija celotnega ERP sistema (iSeries, AS400), tesno sodelovanje s strokovnimi oddelki za optimizacijo internih procesov ERP, nadaljnji razvoj in koncipiranje novih funkcionalnosti v ERP sistemu, koordiniranje in komuniciranje s sodelavci in zunanjimi partnerji, stalna podpora in vzdrževanje vmesnikov za notranje in zunanje sisteme, administracija ERP sistema …

Pričakuješ lahko zaposlitev v uspešnem in mednarodno rastočem družinskem podjetju, enoizmensko delo, ki je razgibano in zanimivo ter ponuja odlično priložnost za karierno rast!

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

PREBERITE ŠE: Še ne uporabljate socialnega omrežja LinkedIn? Zakaj je skrajni čas, da si ustvarite profil?

4. MIG/MAG varilec

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata z najmanj IV., V. stopnjo izobrazbe ustrezne smeri, ki ima vsaj 1-3 leta delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu, izkušnje z opravljanjem ključavničarskih in varilskih del, varilski certifikat za posamezno metodo varjenja, hkrati pa se lahko pohvali tudi s poznavanjem materialov, branjem načrtov, znanjem nemškega jezika, odgovornostjo, natančnostjo …

Kaj te čaka? Na Dunaju se obeta prosto mesto MIG/MAG varilca, ki ga čakajo varjenje cevovodov, lažjih in težjih jeklenih konstrukcij in pločevin ter izvajanje drugih opravil skladno z usposobljenostjo in navodili nadrejenega.

Pričakuješ lahko takojšnje delo, redno zaposlitev za polni delovni čas, nadpovprečno in stimulativno plačilo, urejeno bivanje, urejeno in prijetno delovno okolje ter možnost napredovanja.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

5. Tehnik zdravstvene nege

Si za to delovno mesto? Za delo ti ni potrebno imeti izkušenj, potrebuješ le dokončano ustrezno izobrazbo, pogovorno znanje nemškega jezika, pripravljenost na večizmensko delo, motiviranost, samoiniciativnost, natančnost in odgovornost, izpit B kategorije ter državljanstvo EU.

Kaj te čaka? V Avstriji te čaka delo tehnika zdravstvene nege, ki bo obsegalo ugotavljanje potreb, izvajanje celovite zdravstvene nege, dokumentiranje postopkov zdravstvene nege, delo v zdravstvenih ustanovah – dom za starostnike ali bolnišnica …

Pričakuj dolgoročno zaposlitev z možnostjo prevzema in direktno zaposlitvijo v zdravstvenih zavodih, dobro plačilo, usklajen delovni čas, urejeno pokojninsko in zdravstveno zavarovanje, dodatke ter 13. in 14. plačo, individualno svetovanje in podporo, pomoč in svetovanje pri urejanju nostrifikacije, povračilo stroškov nostrifikacije po preteklih 3 mesecih zaposlitve, po potrebi organiziramo prenočišče

Mesečno plačilo po avstrijski kolektivni pogodbi bo zate znašalo minimalno 2350 evrov bruto mesečno.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

6. Menedžer

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo posameznika z večletnimi poklicnimi izkušnjami na podobnem delovnem mestu, ki ima ustrezno tehnično znanje na področju elektromobilnosti ter je pripravljen na timsko delo.

Kaj te čaka? Prosto delovno mesto menedžerja, ki bo svoje delo opravljal v Švici in zahodni Avstriji! Tvoje delovno mesto bo obsegalo predvsem trajnostni nadaljnji razvoj prodajne in trgovske mreže, gradnjo dolgoročnih odnosov s strankami in skrb za ključne stranke v elektro, avtomobilski in energetski industriji.

Pričakuješ lahko prilagodljiv delovni čas, številne ugodnosti, privlačno letno bruto plačo v višini 80 000 evrov (odvisno od izkušenj in usposobljenosti) ter službeno vozilo za zasebno uporabo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

7. Izolator

Si za to delovno mesto? Novi sodelavec na delovnem mestu izolatorja bo odgovoren za namestitev izolacijskih materialov v stanovanjskih, poslovnih in industrijskih okoljih. Idealen kandidat za prosto delovno mesto ima izkušnje z različnimi izolacijskimi materiali in tehnikami ter poznavanje gradbenih predpisov in varnostnih predpisov.

Kaj te čaka? Čaka te zanimivo delovno mesto v Celovcu, ki ti bo ponudilo delovne naloge kot so merjenje in rezanje izolacijskih materialov, da se prilegajo prostorom med stenami, tlemi in stropi; namestitev izolacije z različnimi tehnikami, kot so brizganje, pihanje ali nanašanje z ročnimi orodji; zatesnitev in pritrditev izolacij z lepilom, sponkami ali žico; upoštevanje načrtov, gradbenih predpisov in varnostnih predpisov, da je pravilna namestitev zagotovljena …

Pričakuješ lahko delo s polnim delovnim časom, bivanje in prevoz ter redno in stimulativno plačilo po dogovoru.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!