Iz predala izbrskajte svoj življenjepis, iz omare pa najbolj čisto srajco, saj vas morda kmalu čaka zaposlitveni razgovor. Preverite, katero delovno mesto je prav za vas in se čimprej prijavite!

Kako v bogati ponudbi delovnih mest prepoznati svoje TOP ŠIHT delovno mesto? Težko, zato za vas redno izbiramo ekskluzivna, mamljiva prosta delovna mesta, ki izstopajo iz povprečja. Danes smo izbrali nekaj za vsak okus in za vsako željo, vsem izbranim petim delovnim mesto pa je skupno to, da sumimo, da bodo precej hitro zapolnjena, zato nikar ne odlašajte s prijavo.

Ste ugotovili, da morate povsem na novo napisati svoj življenjepis? PREBERITE ŠE: Kako napisati izstopajoč življenjepis z nekaj drznimi dodatki?

1. Samostojni računovodja

Si za to delovno mesto? Imaš večletne izkušnje s področja računovodstva in želiš narediti še korak naprej na svoji karierni poti? Imaš dobre organizacijske in analitične sposobnosti? Si natančen in dosleden pri svojem delu?

V podjetju si želijo kandidata z vsaj 5 leti izkušenj s področja računovodstva, poznavanjem slovenskih računovodskih standardov (SRS) in mednarodnih računovodskih standardov (MRS), VI. stopnjo izobrazbe ustrezne smeri, osnovnim znanjem angleškega jezika ter natančnostjo, organiziranostjo in samostojnostjo.

Kaj te čaka? Tvoje novo delovno mesto bo obsegalo zadolžitve kot so skrb za notranjo kontrolo davčne upravičenosti posameznih poslovnih dogodkov; izdelava davčnih obračunov DDV; samostojna priprava računovodskih izkazov; opozarjanje na nepravilnosti in pomanjkljivosti na področju računovodstva; sodelovanje pri revizijskem pregledu …

Pričakuješ lahko zaposlitev za nedoločen čas, samostojno delo v urejenem, stabilnem delovnem okolju, možnost osebnega in strokovnega razvoja ter kariernega napredovanja, delo v prijetni, sproščeni in motivirani ekipi …

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

2. Geodet

Si za to delovno mesto? Če si strokovnjak na svojem področju ali pa si želiš prve karierne priložnosti ter se lahko pohvališ s svojo strokovnostjo in odgovornostjo v sklopu dela, imamo zate dobro novico – priložnost za sanjsko delovno mesto!

Kako veš, če si pravi kandidat? Imaš vsaj VI. stopnjo izobrazbe ustrezne smeri, napredno znanje angleškega jezika, visoko stopnjo odgovornosti, strokovnosti in samostojnosti, izkušnje s področja inženirske geodezije, urejanja prostora in geodetskih evidenc ter si morda vpisan celo v inženirsko zbornico Slovenije oziroma imaš narejene vse pogoje za licenco? Če lahko odkljukaš vse pogoje, si kot nalašč za prosto delovno mesto!

Kaj te čaka? Obetaš si lahko dolgoročno zaposlitev s šestmesečno poskusno dobo; dinamično in odgovorno delo; možnost osebnega in kariernega razvoja; službeno vozilo, telefon in računalnik ter delo v mladi ekipi sodelavcev.

Čakajo te naloge kot so pisarniška obdelava geodetskih meritev; opravljanje terenskega dela na področju inženirske geodezije in katastrskih meritev; občasno opravljanje dela v tujini; samostojno vodenje zahtevnejših projektov geodetskih storitev po uvajanju; delo v programskih paketih Autodesk in Geoss

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!


Za najboljše zaposlitvene priložnosti na enem mestu obiščite spletni portal Kariera. 


3. Elektrotehnik v varovanju

Si za to delovno mesto? Izkušen elektrotehnik, ki išče stabilno zaposlitev, dobro plačilo in delo v eni izmeni? Popoln opis tebe? Beri dalje!

Lahko dodaš tudi, da imaš vsaj 2 leti dokazljivih izkušenj na področju elektronike, izpit B kategorije, licenco za varnostnega tehnika, zmožnost samostojnega dela, sposobnost dobre komunikacije z vsemi deležniki ter pripravljenost na terensko delo? Prepričani smo, da v podjetju iščejo prav tebe!

Kaj te čaka? Pričakuj pogodbo za nedoločen čas s šestmesečno poskusno dobo, službeno vozilo, stimulativno plačilo in nagrajevanje uspešnosti ter enoizmensko delo od ponedeljka do petka.

Pa naloge, ki te čakajo na novem delovnem mestu? Izvajanje letnih vzdrževanj alarmnih naprav; tehnično svetovanje pri nakupu in montaži blaga; izvajanje prvega zagona novega alarmnega sistema; preverjanje alarmov glede na predpise; pisanje zapisnikov in naročanje materiala …

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

4. Skladiščnik – viličarist

Si za to delovno mesto? Kaj praviš na priložnost strokovnega razvoja v prijaznem in vzpodbudnem delovnem okolju vodilne proizvajalke mineralnih vod in brezalkoholnih pijač na slovenskem trgu? Priložnost je aktualna tudi, če si šele na začetku svoje kariere!

Prijavi se na delovno mesto, še posebej, če imaš zaključeno IV. stopnjo tehnične ali druge ustrezne smeri in vsaj 1 leto delovnih izkušenj na enakem ali podobnem delovnem mestu; odgovornost do dela; izpit B kategorije ter izpit za viličarja, ki ni pa pogoj.

Kaj te čaka? Delovno mesto ti prinaša delovno razmerje za določen čas 12 mesecev s 3 mesečnim poskusnim delom; stimulativno plačilo glede na rezultate dela; odprto, sproščeno in dinamično delovno okolje s prijaznimi sodelavci; zaposlitev v uglednem, družbeno odgovornem podjetju; delo v spodbudnem okolju podkrepljenim s številnimi aktivnostmi za zaposlene in njihove družine; večizmensko delo …

Pričakuješ lahko pestre delovne naloge kot so izvajanje temeljnih skladiščnih procesov; prevzem in izdaja blaga; smotrna razporeditev materiala znotraj skladišča; manipulacija z blagom in povratno embalažo; prerazporejanje blaga in kontrola stanja zalog; skrb za pravilno vnašanje, kontrolo kompletiranega blaga ter kontrolo sprejetega blaga; nakladanje in razkladanje blaga; opravljanje internega transporta; preventivno vzdrževanje viličarja in drugih transportnih sredstev …

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

5. Operater v proizvodnji

Si za to delovno mesto? Podjetje, ki v svoje vrste vabi viličarista, si želi tudi tebe – tokrat v vlogi operaterja v proizvodnji!

Se sprašuješ, če imaš vse pogoje, da se prijaviš na delovno mesto? Preveri: imaš zaključeno IV. stopnjo izobrazbe – srednja poklicna šola tehnične ali druge ustrezne smeri, imaš izkušnje na podobnem delovnem mestu ter razvite ročne spretnosti? Potem ne odlašaj, ampak se prijavi še danes!

Kaj te čaka? S čim vse se boš ukvarjal/a? Tvoje naloge bodo zagotavljanje nemotenega in tekočega obratovanja proizvodne naprave; takojšnje obveščanje nadrejenih ob ugotovitvi neustreznega rezultata; upoštevanje predpisanih postopkov in pravil na svojem področju; skrb za ustrezno porabo in zadostno količino materiala za proizvodnjo v skladu s konkretnim proizvodnim načrtom, spremljanje njegovega stanja, naročanje, zamenjava in dopolnjevanje materiala; posluževanje naprave na liniji in izvajanje popravil stroja v okviru svojih pristojnosti …

Čakajo te delo v sodobni in čisti proizvodnji; delo v uglednem podjetju ter korektno plačilo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!