ŠTUDENTSKI TOP ŠIHT: 9 raznovrstnih in dobro plačanih prostih delovnih mest

Uredništvo , 27.02.23 ob 03:46

Študentski TOP ŠIHT izbor tokrat prinaša vse od priložnosti za delo na Univerzi v Mariboru do strežbe v priljubljenem lokalu, grafičnega oblikovanja …

ŠTUDENTSKI TOP ŠIHT: 9 raznovrstnih in dobro plačanih prostih delovnih mest

Namigi za zanimiva in dobro plačana prosta delovna mesta za študente so vedno dobrodošli, zato jih nekaj v tokratnem izboru ŠTUDENTSKI TOP ŠIHT ponujamo tudi mi!

1. DELO NA RAČUNALNIKU – TESTIRANJE PROGRAMOV

Kaj te čaka? Delo na programskem vmesniku, priprava in vnos podatkov, testiranje učnega e-okolja za projekt Slovenščina na dlani 2 ter nadgradnja učnega e-okolja.

Pogoj za prijavo je dokončana prva stopnja smeri slovenski jezik. Delo poteka dopoldan na Univerzi v Mariboru in traja vse do junija 2023.

Študentska postavka: 7.18 €/h neto (8.50 €/h bruto)

Prijavi se! Študentski TOP ŠIHT najdeš na e-študentskem servisu pod šifro 392844 ali na tej povezavi.

2. POMOČ PRI PRODAJI – DELO S STRANKAMI IN DELO V SKLADIŠČU

Kaj te čaka? Podjetje BINA D.O.O. išče zanesljivo osebo za delo v tehnični trgovini z barvami. Delo zajema sprejem blaga, zlaganje v skladišče in na prodajne police, pripravo blaga za stranke, delo na blagajni in svetovanje strankam.

Delovni čas je po dogovoru, delo pa poteka v Mariboru. Pogoj je starost nad 18 let.

Študentska postavka: 6.34 €/h neto (7.50 €/h bruto)

Prijavi se! Študentski TOP ŠIHT najdeš na e-študentskem servisu pod šifro 392729 ali na tej povezavi.

3. POMOČ V STREŽBI

Kaj te čaka? Za pomoč v strežbi potrebujejo okrepitev v lokalu CAFFE BAR FUR-ČI, GOSTINSTVO, D.O.O. Če si prijazna, komunikativna, urejena oseba ter imaš veselje do dela v strežbi, te vabijo v kolektiv.

Lokal je med tednom odprt od 8. do 23. ure ter med vikendi v soboto med 21. in 4. uro zjutraj (diskoteka). Zraven urne postavke vam pripada še stimulacija za delo med tednom. Lokal se nahaja na Pragerskem.

Študentska postavka: 7.00 €/h neto (8.28 €/h bruto) V nočni izmeni je urna postavka med 9,47 in 10,65 € bruto.

Prijavi se! Študentski TOP ŠIHT najdeš na e-študentskem servisu pod šifro 392716 ali na tej povezavi.

Za še več kariernih priložnosti in opore na vaši karierni poti obiščite našo svežo Facebook stran Maribor24.si TOP ŠIHT in postanite naš sledilec!

4. POMOČ PRI PRODAJI

Kaj te čaka? V podjetju ELPEC D.O.O. iščejo študenta/ko za pomoč pri prodaji v centru e-koles. Delo zajema svetovanje strankam in izdajo e-koles, torej blagajniško poslovanje.

Urniki se pripravljajo tedensko in so fleksibilni. Predhodne izkušnje v maloprodaji niso potrebne. Zelo zaželeno je poznavanje kolesarske panoge, saj delo v večini obsega komunikacijo s strankami. Kasneje možnost redne zaposlitve. Delo poteka v Mariboru

Študentska postavka: 6.00 €/h neto (7.10 €/h bruto)

Prijavi se! Študentski TOP ŠIHT najdeš na e-študentskem servisu pod šifro 392710 ali na tej povezavi.

5. GRAFIČNO OBLIKOVANJE – SPLETNO OBLIKOVANJE

Kaj te čaka? V ekipo podjetja ARM DESIGN D.O.O. vabijo oblikovalca/ko spletnih strani, trgovin ter aplikacij. So mlada ekipa, ki vztrajno in učinkovito rešuje digitalne izzive strank.

Pričakujejo izkušnje s področja oblikovanja spletnih strani, trgovin in spletnih aplikacij, dober občutek za oblikovanje spletnih elementov (UI), dobro poznavanje barvnih zakonitosti oblikovanja ter odlično poznavanje Adobe CC programov (Illustrator, Photoshop, Indesign, XD). Delo poteka v Mariboru ali od doma.

Študentska postavka: 12.00 €/h neto (14.20 €/h bruto)

Prijavi se! Študentski TOP ŠIHT najdeš na e-študentskem servisu pod šifro 392696 ali na tej povezavi.

6. UREJANJE OKOLICE – KOŠNJA TRAVE

Kaj te čaka? Podjetje SŽ – ŽIP, D.O.O. potrebuje pomoč za pomožna dela pri urejanju okolice – košnja trave. Priporočljive so izkušnje. Zaželen je izpit B kategorije za premik in prevoz kombijev. Pogoji so starost nad 18 let, zanesljivost, vestnost in odgovornost.

Študentska postavka: 7.60 €/h neto (9.00 €/h bruto)

Prijavi se! Študentski TOP ŠIHT najdeš na e-študentskem servisu pod šifro 392540 ali na tej povezavi.

PREBERITE ŠE: Vas čaka razgovor za službo? 15 nasvetov vam ga bo olajšalo!

7. PRODAJA

Kaj te čaka? Podjetje ŠTAJER TRADE D.O.O. potrebuje študenta/ko za pomoč pri prodaji izdelkov za nego in dom. Dela se 3 x na teden v popoldanskem času, po dogovoru in potrebi. Izkušnje so zaželene, delo pa poteka v Mariboru.

Študentska postavka: 6.34 €/h neto (7.50 €/h bruto)

Prijavi se! Študentski TOP ŠIHT najdeš na e-študentskem servisu pod šifro 392488 ali na tej povezavi.

8. POMOČ UPORABNIKOM

Kaj te čaka? Pomoč uporabnikom v spletnih igralnicah z mednarodno klientelo. Komunikacija poteka preko chata in e-maila. Osnovni pogoj je odlično znanje angleščine in nemščine.

Pričakujejo funkcionalno pismenost, obvladovanje osnovnih računalniških programov in starost nad 21 let. Nudijo možnost kasnejše redne zaposlitve. Pošljite prijavo s svojim CV. Ponudnik dela je MAK OP D.O.O. in poteka v Mariboru.

Študentska postavka: 8.00 €/h neto (9.47 €/h bruto)

Prijavi se! Študentski TOP ŠIHT najdeš na e-študentskem servisu pod šifro 392442 ali na tej povezavi.

9. DELO V SKLADIŠČU – RAZVOZ

Kaj te čaka? Podjetje FELNAR CENTER D.O.O. potrebuje resno, odgovorno, zanesljivo ter fizično močnejšo osebo za delo v skladišču vulkanizerske delavnice (gume, platišča).

Ta obratuje od ponedeljka do petka od 8. do 16., ter v soboto do 12. ure. Delovni čas je fleksibilen, po potrebi in dogovoru. Pogoj je izpit B kategorije, saj se občasno vozi tudi kombi. Možnost kasnejše redne zaposlitve. Resni kandidati/ke pokličite na kontakt podjetja. Delo poteka na Ptuju.

Študentska postavka: 7.18 €/h neto (8.50 €/h bruto)

Prijavi se! Študentski TOP ŠIHT najdeš na e-študentskem servisu pod šifro 392301 ali na tej povezavi.