So vaše sanje v zraku raztegovati testo za pico, peči rebrca ali mojstrski solati dodati svoj pečat?

Uredništvo , 07.09.23 ob 03:20

Domači kuharski mojstri, izkušeni gostinci ali vsi, ki si želite stopiti na drugo stran krožnikov z enimi najbolj okusnih jedi v Mariboru … Sprejmite izziv in se pridružite Jack & Joe ekipi!

So vaše sanje v zraku raztegovati testo za pico, peči rebrca ali mojstrski solati dodati svoj pečat?

»Mmm, prenesite pohvale kuharju,« lahko že kmalu postane pohvala, ki si je boste na novem delovnem mestu najbolj želeli. Priljubljeni mariborski restavraciji Jack & Joe BBQ and Pizza in pa Jack & Joe Steak and Burger Club namreč v svojo ekipo mojstrov vabita:

  • Picopeka ali picopekinjo (Jack & Joe BBQ and Pizza),
  • Žar mojstra ali mojstrico (Jack & Joe BBQ and Pizza) ter
  • Mojstra ali mojstrico za solate in sladice (Jack & Joe Steak and Burger Club).

Zakaj stopiti na drugo stran priljubljenih mariborskih krožnikov?

Verjetno ni Mariborčana ali Mariborčanke, ki v uspešnih letih še ni obiskal ene od Jack and Joe restavracij, ki so brez izjeme vedno polne – tako ljudi kot okusnih jedi. Sprva se je restavracija na Lentu uveljavila kot ultimativna lokacija za trenutek, ko si zaželiš burgerja ali stejka, kmalu pa so v Jack and Joe ponudbo razširili s številnimi okusnimi jedmi, ki so jim na novi lokaciji v Limbušu ob Dravi dodali še pice.

Svojo prijavo na delovno mesto lahko pošlješ na elektronski naslov [email protected].

Priljubljena ponudba jedi pa ni edina, ki je »kriva« za polno zasedene mize ter zadovoljne goste. Pridružuje se ji namreč vzdušje ekipe zaposlenih tako v restavraciji Jack & Joe BBQ and Pizza kot v Jack & Joe Steak and Burger Club, ki ustvarja tudi spodbudno delovno okolje.

Zaposleni v ospredju

»Počutje in zadovoljstvo osebja je za nas na prvem mestu, večkrat na leto organiziramo teambuildinge za zaposlene, poskrbimo za redno plačilo z dodatnimi božičnicami in regresi, na pomoč priskočimo tudi, v kolikor se kateri od sodelavcev znajde v krizni situaciji,« povedo v Jack & Joe: »Zaposleni lahko zanesejo na nas v vsakem trenutku, saj jih nikoli ne bomo pustili na cedilu. Za nas naši zaposleni niso le številka v delovnem kolektivu.«

V Jack & Joe povedo še, da se lahko njihovi ekipi pridružijo tudi novinci, torej vsi domači kuharski navdušenci: »Predznanje nikakor ni pogoj, saj poskrbimo za ustrezno uvajanje in novince spoznamo z načinom dela ter ga vpeljemo v delovni proces, da lahko nekega dne samostojno nastopi z delom. Zaradi velike ekipe si lahko namreč privoščimo, da uvajanje poteka umirjeno in popolnoma brez napetosti, ne glede na to, koliko časa bo posameznik potreboval, da prične samostojno opravljati svoje delo

zaposlitev Jack & Joe

Foto: Jack & Joe

Da lahko ekipo dopolni vsak, ki želi prepoznavni Jack & Joe ponudbi dodati svoj pečat, dokazuje tudi lanska izkušnja ekipe Maribor24.si, ko se je ena od naših novinark preizkusila v pripravi hrane in pijač. Kako se je odrezala, lahko preverite v prispevku Si upate preizkusiti se v kulinaričnem izzivu na najvišjem nivoju?.