Tačke iščejo dom

Reksi v vsakem obiskovalcu vidi priložnost, mu lahko ponudite dom?

Helena Kosi, 19.05.22 ob 10:08

Ta družabni in poskočni lepotec se je v zavetišču znašel lani poleti.

Reksi v vsakem obiskovalcu vidi priložnost, mu lahko ponudite dom?

“Reksi se že od julija 2021, odkar je prišel k nam v zavetišče, razveseli vsakega obiskovalca in upa, da bo končno lahko zapustil boks in dobil svoje ograjeno zemljišče pri hiši, kjer bo lahko prosto tekal in se družil s svojimi novimi skrbniki,” povedo Reksijevi oskrbniki.

Seniorček, ki je poln energije

Je prijazen kuža večje rasti, star približno 10 let, vendar svoje starosti ne kaže niti po izgledu, niti po karakterju. Njegova zgodba ima le eno prepreko pred srečnim razpletom – predsodke posvojiteljev pred starejšimi kosmatinci. A tudi, če vas skrbi, da vas Reksi ne bi dohajal, je pomislek odveč. Še vedno je zelo igriv in rad hodi na daljše sprehode, ki so z njim zaradi poslušnosti pravi užitek. Če prijatelje nahecate, da ste prav vi tisti virtuoz, ki ste ga naučili lepega vedenja in poslušnosti, vam Reksi ne bo prav nič zameril.

Uživa, ko si kdo vzame čas, da ga uči novih trikcev in uživa, ko lahko poleg fizične aktivnosti uporablja tudi možgančke in pokaže vse, kar že zna.

Reksijev idealno posvojitelj ima dovolj energije za sprehode, nekaj časa za učenje trikcev ter ograjeno dvorišče, kajti ta kosmata kepa lepote obožuje bivanje na prostem. Kljub letom je precej poskočen, zato je dobro, da je ograja toliko visoka, da je ne bi preskočil.

Če iščete idealnega večjega sopotnika obiščite Reksija, morda se “začutite prav s tem lepotcem. Za obisk in informacije pokličite na telefonsko številko 02/480-16-60 od pon. do pet. v času uradnih ur (8.00 – 12.00), lahko pa pošljete sporočilo na [email protected].

Reksi seveda ni edini kosmatinec, ki čaka svojo priložnost. V zavetišču je trenutno 18 mačk in 19 psov.

Pokrovitelj vsebine je Zavarovalnica Sava.