Še pred koncem letošnje zimske sezone na Mariborskem in Areškem Pohorju, bodo na blagajni pri spodnji postaji Pohorske vzpenjače pričeli s predprodajo novih smučarskih vozovnic. Super predprodaja se bo začela z 18. marcem in trajala vključno do 31. marca. Vozovnice za zimsko sezono 2019/2020 bodo v obdobju predprodaje naprodaj po akcijskih cenah.

Sezonske vozovnice na voljo za slabih 400 evrov

V času do konca marca bo tako mogoče kupiti osnovne in družinske sezonske smučarske vozovnice, že v naslednjem, jesenskem obdobju, bodo cene vozovnic že nekoliko višje. Vozovnice bodo na voljo vse dni med 7. in 17. uro, za odrasle po ceni 370 evrov, za mladino, študente in seniorje 310 ter otroke in invalide 210 evrov. “Celoten cenik vseh smučarskih vozovnic za sezono 2019/2020 je že objavljen na spletni strani v zavihku Ceniki,” so sporočili iz Visit Pohorje.

Pri tem kupce novih sezonskih smučarskih vozovnic še obveščamo, da je treba na blagajno prinesti seboj stare vozovnice, saj bomo te ob nakupu novih posodobili in bodo tako veljale tudi v sezoni 2019/2020. Predprodaja vozovnic Pohorka, ki omogočajo smuko od ponedeljka do petka (razen ob praznikih in med novoletnimi ter zimskimi šolskimi počitnicami), se bo v skladu z objavljenim cenikom začela šele septembra,” so še sporočili.