O Žigu, ki navdušuje s svojo športno energijo, smo že pisali v članku Mlad Mariborčan Žiga Ozmec uspešno stopa na samostojno pot, ko smo predstavili, kako zanimiva je njegova pot od študenta, fitnes inštruktorja, nacionalnega trenerja pa vse do ustanovitelja »Trening placa«. »Za mene je to vsakič nov izziv, na tej moji poti se nikoli ne ustavim in vedno je nekaj novega,« nam je povedal.

Nedeljska športna bomba

Ta vikend pa bo šlo zares, v nedeljo, 1. septembra, se uradno odpira Trening plac v Meljskem dolu 1 v Mariboru. Dogajanje se bo pričelo ob 10:30, s treningi pa bo mogoče začeti že ob 11. uri.

Na Trening placu nam povedo, da bo obiskovalcem na voljo kar 6 različnih Les mills treningov, vsakega bodo lahko preizkusili povsem brezplačno. Nanje pa se lahko prijavijo na spletni strani Trening placa, kjer so objavljeni tudi urniki rednih vadb. Tudi za gurmansko noto bo poskrbljeno, nedeljsko kosilo bo pripravljal Oui chef, za športno prehrano pa bo poskrbel Herkul.

Zaupajo nam še majhno presenečenje za obiskovalce: »V času otvoritve bomo med vadečimi izžrebali tri, ki bodo dobili mesečno karto, na ta dan pa bo možen 10% popust na vse karte, razen na pogodbe.«

Les Mills na kratko

Svetovno znana organizacija Les Mills je s skupinskimi vadbami obnorela svet, saj ponuja več različnih skupinskih vadb, ki so prilagojene za vsakega uporabnika posebej: zajemajo vse od kardio treningov, treningov moči, visokointenzivnih treningov, treningov na kolesu, gibljivosti in še mnogo več. Ob vrhunski glasbi in najboljših inštruktorjih vsak posameznik zagotovo najde pravi trening zase.