Kot smo že poročali, je 27.4., okrog 1.45 ure, prišlo do prometne nesreče na lokalni cesti v Staršah, v kateri je bil samoudeležen voznik motornega kolesa, ki je vozil iz smeri naselja Rošnja v smeri Starš. Z zbiranjem obvestil in opravljenim ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je 14-letni voznik motornega kolesa v ovinku izgubil oblast nad vozilom, padel po vozišču ter obležal.

Na kraju je bila mladoletniku nudena prva pomoč in je bil nato z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Maribor, vendar so bile njegove poškodbe tako hude, da je umrl

Slovo bo v petek ob 16. uri

Njegov oče je pred kratkim sporočil, kdaj bo zadnje slovo od 14-letnika. "Od našega Miheja se bomo poslovili v petek ob 16. uri, na pokopališču v Staršah. Žaro pripeljejo ob 14. uri. Z globoko žalostjo v srcih, družina Munda in Gerečnik," je zapisal Boštjan Munda.

Oče se je sicer že takoj po prometni nesreči na družbenih omrežjih delil, da preživlja izredno težke čase. "Srce joče od bolečine, moj sin Miha, da bi bil jaz namesto tebe. Počivaj tam za mavrico. Se srečamo," je zapisal. "Izgubil sem vse, za kar sem dihal in živel, mojega Miheca," je še dodal.