Trgovine Jager so z novo pridobitvijo na oddelkih tehnike postale prava destinacija za vse kolesarske navdušence. V svojo ponudbo so namreč nedavno dodali ekskluzivno zalogo gorskih koles priznane češke znamke Superior. S skoraj 30-letno zgodovino in številnimi uspehi, ki jih je dosegla, je znamka Superior zanesljiva izbira za zahtevne kolesarje, ki si želijo najboljše kolesarske izkušnje.

Zgodovina znamke Superior se začne kot zgodba o majhni znamki, ustanovljeni na Češkem, ki pa je z leti zrasla do nepredstavljivih razsežnosti. Danes njihova prepoznavnost ni omejena le na domače trge.

Njihova kolesa med drugim uporablja tudi svetovna prvakinja Ramona Forchini, kar priča o njihovi predanosti kakovosti in inovacijam!

Eden od izjemnih dosežkov znamke koles Superior je bil razvoj prvih hitrih gorskih koles znamke X-ROAD, ki so takoj postala ena izmed njihovih najbolje prodajanih modelov. Kot prvi v Evropi so predstavili gorska kolesa z 29-palčnimi obroči, prav tako pa se ponašajo s kolesi, ki so jih uspešno preizkušali na številnih kolesarskih dogodkih po celem svetu, saj verjamejo, da je testiranje ključno za ustvarjanje vrhunskih izdelkov.


Nepozabno kolesarsko avanturo si lahko odslej zagotovite tudi z obiskom oddelka tehnike Trgovine Jager, kjer vas čaka nova ponudba koles češke znamke Superior!


Zakaj so kolesa Superior tako posebna?

V Superiorju pri oblikovanju sledijo načelu manj je več. Njihova kolesa odlikujejo čiste linije, preproste barve, ki izstopajo, in časovna brezčasnost modelov. Njihov ugled je zgrajen predvsem na kakovosti in preprostosti, kar se odraža tudi v samem izgledu koles.

PREBERITE ŠE: Imajo klimo vsi razen vas? Preženite dvome, tokratni vročinski val je znak, da jo nabavite tudi vi!

Poseben poudarek dajejo tudi sodelovanju s partnerji pri razvoju in testiranju izdelkov. S tem si zagotavljajo neprestan razvoj in vrhunsko kakovost svojih koles. S ponosom podpirajo tudi športne ekipe, ki tekmujejo na njihovih kolesih.

Olimpijski prvak Bart Brentjens in njegova ekipa so začeli tekmovati na njihovih kolesih leta 2013 in od takrat zbirajo številne uspehe. Švicarska ekipa JB Brunex Superior Factory Racing, ki jo vodi svetovna prvakinja v maratonu Ramona Forchini, pa je osvojila naslov svetovnih prvakov v mešani štafeti v letu 2022 v francoskem Les Getsu.

Ključ je v materialih

Za zagotavljanje vrhunske kakovosti svojih koles uporabljajo zgolj najboljše komponente priznanih blagovnih znamk na trgu. Le tako se lahko prepričajo, da njihova kolesa zdržijo tudi najzahtevnejše razmere.

Pri izdelavi okvirjev se odločajo izključno za visokokakovostni karbon in aluminij, saj želijo zagotoviti, da bodo njihova kolesa zdržala tudi najbolj ekstremne pogoje. V Superiorju so prepričani, da se ne smejo odreči kakovosti, zato ne uporabljajo nobenih nadomestkov, saj se zavedajo, da se to odraža v trajnosti in zanesljivosti njihovih izdelkov.


Oglejte si ponudbo koles znamke Superior v novem katalogu Trgovine Jager.


Po nepozabno kolesarsko avanturo v Trgovine Jager

Vsi ljubitelji kolesarstva, ki si želite izjemne izkušnje in zanesljivega partnerja na svojih poteh, lahko odslej svoje novo kolo dobite na oddelkih tehnike Trgovine Jager, kjer vas čaka nova, ekskluzivna  ponudba gorskih koles priznane češke znamke Superior.