Zvezdnik lige NBA Miles Bridges je pretepel svojo ženo in to kar pred njunimi otroci, poročajo ameriški mediji. Par se je sprva sprl, potem ko jo je prišlo do fizičnega obračuna, pa je Mychelle Williams, žena košarkarja Charlotte Hornets, poklicala policijo, ki ga je aretirala.

Mediji še pišejo, da jo je 24-letni košarkar poskušal celo zadušiti, na družbenih omrežjih pa je Williamsova delila fotografije, na katerih so vidne poškodbe.

“Sovražim, da je prišlo do tega, a ne morem več ostati tiho. Dovolil sem nekomu, da uniči moj dom, me zlorablja na vse možne načine in travmatizira najine otroke za vse življenje. Nimam ničesar dokazati svetu, vendar ne bom dovolila nikomur, ki bi naredil nekaj tako groznega, da se ne kesa in me prikazuje kot nekaj, kar nisem. Zlomljen nos, zlomljeno zapestje, poškodovan bobnič, natrgane mišice na vratu zaradi dušenja v spanju in pretres možganov,« je začela Williamsova in dodala:

Foto: Instagram

“Ne bom dovolil ljudem okoli njega, da me še naprej utišajo in še naprej lažejo, da bi ga zaščitili. To je neetično, nemoralno, res je bolano. Srce me boli, ker sem vedno imela upanje, toliko ljubezni in tako grozno kot to je zame, čas je, da se postavim zase. Ne bom več molčala, da zaščitim druge, ker cenim svoje otroke in sebe. Ne potrebujem sočutja, samo nočem, da se to zgodi komu drugemu in Želim, da ta oseba dobi pomoč, moji otroci si zaslužijo boljše. Vse me boli, najbolj pa me je strah za moje otroke, ki so bili priče.”

Peticija, da nikoli več ne zaigra v NBA

Bridges je plačal 130.000 dolarjev varščine in je že na prostosti, na družbenih omrežjih pa so se že pojavile peticije, v katerih zahtevajo, da košarkar Hornetsov nikoli več ne zaigra za nobeno moštvo lige NBA.